Meny
... Varukorg

Hemestra i sommar med roliga teman

Gör semestern ännu roligare på hemmaplan!

Blev du också smärtsamt medveten om hur dyrt det har blivit att resa när du satt med semesterplaneringen? Lugn bara lugn. Butterick’s har lösningen, anordna en härlig ”hemester” med fantastiskt tema och bjud in vännerna för att både ha det trevligt samtidigt som du sparar både tid och pengar på att semestra på hemmaplan.

Hemester är ett fantastiskt sätt att maximera semesterupplevelsen utan att spendera för mycket pengar. Genom att arrangera billiga temafester i trädgården kan man skapa känslan av att vara på olika resmål runt om i världen. Vi på Butterick's har listat alla tips och tillbehör man behöver för att skapa en autentisk atmosfär och ha roligt direkt i vardagsrummet. Oavsett om man vill uppleva karibiska vibbar, hawaiiansk stämning eller kanske en mexikansk fiesta, finns det möjligheter att skapa magiska minnen utan att lämna hemmet.

Hemestra i frankrike

Frankrike –  Välkommen till Paris, Frankrikes romantiska huvudstad och staden som får alla på fall. Ja, Paris har allt men du behöver inte åka till världsmetropolen för att avnjuta nybryggt kaffe och franska croissanter. Skippa dyra flygbiljetter och skapa stämningen på hemmaplan. Klicka hem lösmustasch, basker och en krans med lök och vips så har du förvandlats till fransman som är redo att ta upp beställning av övriga familjemedlemmar. Servera en Boeuf bourguignon i skuggan under närmsta björk och vi lovar att familjen kommer att vifta med franska flaggor för att visa sin uppskattning. Vive la France!  

Hemestra i Italien

Italien – Alla vägar bär till Rom och i år är det en lite avstickare via Sverige. Du behöver inte åka till Rom för att uppleva små torg med fontäner. Vi har fontäner i Sverige också. Tors fiske på Mariatorget på Södermalm i Stockholm är minst lika sevärd. För att inte tala om fontänen ''Stora Fisken'' som står mitt centrala Karlskrona eller Poseidon mitt på Götaplatsen i Göteborg. Ja, det finns många sevärdheter i vårt avlånga land. Duka upp en klassisk buffé ala italian style med chark, hjärtformatd pasta och fräscha röror. Placera ut italienska flaggan och njut. Passar det bättre att avnjuta ledigheten i trädgården kan du placera ut uppblåsbara vattenspridare och genast har du en fontän utanför köket.

 

Hemestra i Mexiko

Mexiko - Är du en drömmare av rang som hellre sätter dig i skuggan och njuter av en god powernap då är Mexiko ditt resmål. Fira Mexiko hemma i Sverige under semestern genom att skapa en autentisk atmosfär med pappersflaggor och en färgglad poncho och en traditionell sombrero från Buttericks. Njut av en smakrik mexikansk festmåltid med Tequila och läckra tacos fyllda med kryddstark färs! Avrunda upplevelsen med en avkopplande siesta för att verkligen komma i mexikansk semesterstämning.

 

Hemestra i Tyskland

Tyskland - Skapa en autentisk Oktoberfest-upplevelse hemma i trädgården genom att skapa en egen biergarten. Dekorera med traditionella tyska flaggor och häng upp blå/vita ballonger för kopplingen mot Bayern. Bjud in vänner och familj för att njuta av tyska specialiteter som pretzels, bratwurst och sauerkraut, tillsammans med ett gott urval av tyska ölsorter. Sätt på en traditionell tysk musikspellista och dansa till schlagermelodierna för att fira Tyskland på bästa möjliga sätt. Köp hem tyrolerkläder för att komplettera festupplevelsen.

 

Hemestra i USA

USA - Ta hem 4th of July till Sverige och fira USA:s självständighetsdag med storslagen grillfest eller picknick. Skapa en äkta amerikansk atmosfär genom att dekorera med pappersflaggor och pryda er med hattar och tillbehör i de klassiska amerikanska färgerna. Grilla saftiga hamburgare, smaka på läckra ribs och njut av läskande läskedrycker medan ni hyllar den amerikanska traditionen. Go big or go home är slagord för dessa härliga festerna.

Hawaii - Hawaii är känt för sina vackra stränder, turkosblått hav och avslappnade atmosfär. Man kan ta med sig den hawaiianska känslan till hemester genom att ordna en hawaiifest med blomsterkransar, färgglada hawaiikjolar och tropiska drinkar. För att få den rätta hawaii-känslan kan man skapa en strandliknande atmosfär i trädgården med solstolar, parasoller och kanske till och med en uppblåsbar pool.

Oberoende vilket resmål du tycker bäst om så har Butterick’s ett sortiment med passar talla tänkbara teman och länder. Pappflaggor, dräkter och hattar gör det möjligt att ta dina favoritresmål hem i stället för att resa. 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord