Trygg E-Handel
Meny
Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. Heta tips för tacofesten
Har du några frågor? Kontakta oss

Heta tips för tacofesten

Dags för tacofest med allt det innebär?! 

Vi har ett brett taco-sortiment med härlig dukning och många olika dräkter och tillbehör du kan använda under tacokvällen.

Mat och dryck

Taco kan komma i olika former och det finns kombinationer som passar alla, många föredrar att äta med mjuka tortillabröd medan andra föredrar de krispiga chipsen att plocka maten med. Nu finns det även många vegetariska alternativ med bönfärs och tofu som smakar exakt lika bra som köttfärsen tillsammans med tacokryddan.

Klassiska drycker till tacokvällen är Tequila och Öl med lime eller citron i, vi kan även rekommendera ett sötare Riesling för den som gillar vin. För de lite yngre så är Cola med en citronskiva i sidan ett lätt sätt att piffa till det lite extra.

Dekorera hemmet

Tacos är lite av allt så dekorera med ballonger i färgglada färger. Vill du gå på de klassiska färgerna är det röd, grön och gul som är de mest förekommande. Vi har även ballonger med mexikanskt tema, sombreros, kaktusar tryckt på. 

Mexikanska ballonger Uppblåsbar kaktus

För den som vill skapa mer stämning har vi uppblåsbara kaktusar man kan ställa runt i hemmet och girlanger med fiesta uttryck på att hänga från vägg till vägg.

Slutligen, våran bordsdukning med papperstallrikar med fiesta, finns även som snacksskål och mugg och komplettera med små tandpetare med kaktusar i maten.

Till efterrätten, ta fram en pinata med utseendet av en färgglad åsna eller sombrero och slå sönder för att få fram godiset.

Klä ut er

En riktig tacofest kräver utklädnad och vi har många olika alternativ för hela familjen. Till de yngre finns det tacodräkter som gör att man ser ut som en välfylld taco, för de äldre finns även alternativ som att se ut som en västern rånare med poncho, lösmustasher och kulbälten hängandes på sig. Du kan även välja att klä ut dig till en spritflaska eller en kaktus du med. 

Helt klart en roligare fest att liva upp stämningen med och passar utmärkt till alla tillfällen oavsett om det är en vanlig fredagskväll eller om det är schlagerfest med hela familjen samlad. 

Gemensam fest är alltid underhållande.

Logga in
Create an account
Reset password
Skriv de bokstäver och siffror du ser nedan
Enter the email address associated with your account to receive a link to reset your password.
Skriv de bokstäver och siffror du ser nedan
Back to login
As a member, you'll be the first to know about the latest news and receive special offers throughout the year.
Back to login