Meny
... Varukorg

Hitta rätt glittersmink för dig!

Glittra som en discokula på musikfesten

Shine more och spar inte in på glitter i år! 

2023 stavas glitter. Och du behöver inte vänta till fest. Nej i år är trenden tydlig, du ska glittra dag som natt. Det nya konceptet är helt enkelt ”Sparkle for day” och högaktiv glans står i centrum för de flesta outfits och looks. Vanligtvis brukar glittret plockas fram till fest och högtid men nu är det en del av vardagssminket. 

Vi har samlat det bästa hudglittret från Moon nedan så du lätt kan klicka hem det som passar just dig. 

Snart går Sveriges största musiktävling av stapeln och då är glitter ett måste. Oberoende om du besöker en arena eller ser tävlingen på tv hemma så vill vi påminna om att glitter är ett måste. 

Vi är extra pepp inför årets tävling som partner till Musikfestivalturnén och kommer försöka skapa en riktig glitterfest i våra butiker. Det kommer helt klart bli fabulöst då stylisten Jonas Hallberg är på plats och hjälper till att hitta den perfekta looken. 

Allt som glimmar hör musikfesten till och vi har handskar i silverpaljett, paljettvästar och jackor. Ta fram schlagerdivan inom dig och byt trista glasögonbågar till ett par med rosa bling. Snygga bågar med diamantstenar runt om.  

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord