Meny
... Varukorg

Maxa din egna adventskalender

Gör din egen adventskalender med klassiska skämtsaker från Butterick’s

Nu är det dags att bli kreativ och fixa årets adventskalender. Snabbt och enkelt att lägga ett klassiskt skämt i kalendern som skapar ett gott skratt. Slå in 24 paket som räknar ner till självaste julafton.

Att vakna varje dag och veta att ett skämt väntar i luckan gör det lättare för både små och stora att komma upp på morgonen. Butterick’s skämtartiklar passar perfekt för en julkalender, vi har allt från småkryp till chipsormar som hoppar ur förpackningarna och överraskar öppnaren. Varje skämt skapar glädje och varma skratt i decembermörkret.

Vi på Butterick’s hoppas att även alla skämt ska skapa glädje för dig som vuxen. Vi uppmuntrar alla vuxna till mer lek. Leken är viktig för barnens sociala och kommunikativa förmågor. Att leka handlar om att skapa och utforska, lyckas och misslyckas, men framför allt handlar det om att ha kul. Och kul blir det alltid med ett gott skratt. Vi säljer skämtartikeln som ett redskap med tydlig bruksanvisning på förpackningen. Sedan är det upp till användaren att se till att skämtet blir lyckat genom att använda god fantasi, bra planering och gott omdöme.

Visste du att vi redan 1913 hade en annons för pruttkudden för första gången. I annonsen stod det: Kudde med musik – När man sätter sig på̊ dessa kuddar frambringar de ett högljutt och klagande läte.

Se alla våra skämtartiklar i våran skämtkategori här.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord