Meny
... Varukorg

Maxa din egna adventskalender

Butterick's skämt är perfekta små julklappar

Dags för december och hemmagjoda adventskalender.

Julen är på intåg och det är dags att skapa den perfekta julstämningen och uppladdningen. 24 luckor som räknar ner till självaste julafton. Skippa den klassiska adventskalendern i år och ladda en adventskalender med klassiska skämt i stället.

Gör din egna adventskalender och fyll den med Butterick’s skämtartiklar. Det blir lättare för både små och stora att komma upp på morgonen om varje lucka bjuder på ett gott skratt. Butterick’s skämtartiklar passar perfekt för en julkalender. Varje skämt skapar glädje och varma skratt. 

 

Våra skämtartiklar har genom åren blivit synonymt med ”en Butterick’s-pryl”, och passar alla olika tillfällen och högtider. Julen är en sådan högtid.

En förhoppning Butterick’s har med att fylla julkalendern med skämtartiklar är att du som förälder eller annan vuxen uppmuntras att bli en del av leken. Leken är viktig för barnens sociala och kommunikativa förmågor. Att leka handlar om att skapa och utforska, lyckas och misslyckas, men framför allt handlar det om att ha kul. Och kul blir det alltid med ett gott skratt.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord