Meny
... Varukorg

Midsommar är Sveriges riktiga nationaldag!

Dekorera upp för midsommarfest

Midsommar är Sveriges riktiga nationaldag och efter julafton en av Sveriges viktigaste högtider. En högtid som ständigt blir förlåten för sitt dåliga väder. Oberoende om det regnar eller haglar så ska sillen med lilla nubben ner. I år spås vädret bli oklart. Regn och moln på vissa håll medan andra delar av Sverige får sol. Som vanligt med andra ord. Men vad gör det.

Bjud in till midsommarfest och lägg en regnponcho på var mans stol. Vill du spexa till det ytterligare rekommenderar vi att du vår paraplyhatt. Kolla också in våra snapsglas med roliga budskap. Budskapen på glasen fungerar perfekt som en skojig isbrytare med bordsgrannen. För visst är det väl allt sossarnas fel eller var det männens? Glöm inte ballonger, vimplar och blomsterkransar.

En lyckad midsommarfest behöver pyntas upp. Sätt inte bara blomsterkransar i håret, duka med våra fina blomsterkransar på bordet eller häng upp ovanför de dukade bordet.

Midsommar går i färgerna blått och gult. Och det blir riktigt snyggt att ställa upp flera små midsommarstänger på bordet. Pricken över i:et blir varningsskylten som visar att ni har midsommar.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord