Meny
... Varukorg

Planera din nyårsdekoration

Behöver du inspiration inför årets nyårsafton? Vad ska du dekorera med och hur maxar du dagen? Här kommer ett gäng förslag på vad du kan skaffa för nyårsdekorationer.

 Låt oss fira in ett fantastiskt år och upptäcka allt spännande vi ska hitta på tillsammans. Här kommer lite inspiration och tips för att kickstarta ditt 2024 på bästa sätt.

Om du vill ha en nyårsfest som ingen glömmer i första taget, så är Buttericks din bästa vän. Här hittar du allt du behöver för att piffa upp din tillställning med glittrande dekorationer som får dina gäster att tappa hakan.

Första intrycket - En entré säger allt om vad det blir för fest så häng upp våra fina glitterdraperier i ditt färgschema för festen, vi har många olika varianter med guld, silver och rosé är oftast förekommande på nyårsfesten. En uppstickare är svart draperi som du hänger på väggen - du får en mörkare bakgrund och dina guldballonger och gäster får en mer framlyftande aura på bilderna från festen. 

Nyårsdekorera bordet - Har du bestämt antal besökare på festen som ska avnjuta en härlig middag tillsammans kan du förpreppa bordet med nyårsdiadem eller nyårshattar med texten "Happy New Year" på vardera plats, så har alla ett tillbehör att ha på sig under kvällen. Dessa kan du lägga ut på bestämda platser om du vill matcha person mot tillbehör eller så går du in blint så får gästerna byta med varandra som de vill senare. Mindre budget för nyårsfirandet? Inga problem lägg ut fina och festliga partyhattar i guld eller silver.

 

Dags att dekorera! - Vad ger en festkänsla på bord, stolar och under jubelrop? Serpentiner, såklart! De är både festliga och roliga att dekorera med. Blås ut dem över dina gäster och dekorera borden med dessa klassiska pappersdekorationer så har du en festlig stil som snabbt lyfter ett tomt tråkigt bord till en wow-känsla. 

Vita porslinstallrikar i all ära - Men vem orkar diska nyårsafton eller nyårsdagen?! Byt ut till härlig pappersdukning och du kan snabbt bara skicka de i soporna efteråt. Detta ger dig mer tid till att umgås och njuta av tiden tillsammans. Vi har pappersdukning som matchar nyårstemat men även här dekorera med det färgschemat du vill ha på din nyårsfest. Vi rekommenderar guld/vita dukningar som ger ett elegant och glittrande intryck.

Lite extra fest till dukningen - Lägg till några konfetti-poppers, tutor och ballonger för att göra det extra festligt för gästerna.

Dekorera nyår med ballonger - Om du vill ha en fest som glimmar lite extra rekommenderar vi olika storlekar och former av ballonger som passar din stil för festen. Varför inte fylla upp rummet med heliumfyllda ballonger formade som stora siffror och komplettera dessa med latexballonger i ljusa eller mörkare toner för att skapa djup. Vårt breda utbud av latexballonger från Sempertex finns i olika nyanser av guld och kombinerar du dem med vita eller svarta ballonger får du lite extra kontrast och elegans.  Ballonger behöver inte vara fyllda med helium heller, blås upp dem med vanlig luft och sprid ut dem i rummet och du har plötsligt ett vardagsrum finare än balrummet på slottet.

Nyårsballonger

Fotobås till nyår - Vem som helst kan skapa ett fotobås, allt du behöver är en bakgrund som du skapar lätt av glitterdraperier och stora 2024 - folieballonger, framför dessa sätter du upp två ballongbuketter med guld/satinvita och svarta ballonger och vipps, du har ett ställe där dina vänner kan stå, hålla i ballonger, blåsa i tutor och få ett riktigt festcollage från festen.

Fyrverkerier vid tolvslaget - När klockan närmar sig tolvslaget finns det några nödvändiga tillbehör som kan göra firandet ännu mer minnesvärt. Köp tomtebloss och håll upp vid tolvslaget så slipper ni höga smällar och istället kan njuta av ert eget härliga fyrverkeri som målar natthimlen med gnistrande ljus. Glöm inte att ta med er partyhattarna och blåstutorna från bordet till tolvslagsfirandet.

Smällare - För dem som fortfarande vill ha lite smällande effekt finns det trickys att köpa. Kasta dem i backen för att skapa små smällare som ger er en lekfull och festlig stämning. Men kommer ni vara inomhus är konfettibomber perfekta för att sprida glädje och färg över hela firandet. När klockan slår tolv vrider ni av konfettin och alla kan jubla i ett regn av guld.

Vi önskar er lycka till och ett gott nytt år!

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord