Meny
... Varukorg

Roliga partyspel till kräftskivan

Vi listar roliga spel till 2022 års kräftskiva

Hitta partyspelet till årets kräftskiva på Butterick's!

Hattar, allsång till snapsen och roliga partyspel. Det är detaljerna som gör festen. Till kräftkalaset är det många som glömmer bort partyspelet. Vi på Butterick’s reder ut vilket partyspel som höjer stämningen och passar bäst till just din kräftfest.

Spin the arrow

SPIN THE ARROW
Snurra pilen är en supersnabbt partyspel som sätter ribban för skivan. Reglerna är enkla. Du snurrar på pilen och den som pilen pekar på får dricka en shot. Det här partyspelet passar kräftskivan där inte alla inte alla gäster känner varandra. En bra ice breaker helt enkelt.

Partyspelet Ice Pick Trap


ICE PICK TRAP
På tal om is. Ice pick trap är ett dryckesspel som går ut på att hacka is men då inte till drinken utan spelplanen. Ställ upp ett snapsglas på brädan som ser ut som fryst vatten. Hacka försiktigt på plastbitarna, den som hackar så att shotglaset faller förlorar och får ta sig en härlig shot.
Ett spel som är roligt att spela i lag. Passar den mindre kräftskivan.

Beer Pong

BEER PONG
Ingen fest utan en turnering i Beer Pong eller ölpingis som vi säger i Sverige. Spelet som gör sig riktigt bra på en större fest. Alla som någon gång har sett en amerikans High School film har noterat detta klassiska partyspel. Spelreglerna är lätta och spelet går ut på att kasta en pingisboll i muggar fyllda med öl. Två lag mot varandra. När bollen landar i en mugg måste det försvarande laget konsumera all öl i muggen som träffades.
Ett tips. Byt ut öl mot en god drink.

Party pong
PARTY PONG

Går kräftskivan åt det mer sofistikerade hållet och bordet är uppdukat med finporslinet. Ja, då kanske Party Pong passar bättre. Ett dryckesspel där all form av bubbel passar. Här kasar du inga pingisbollar i muggar utan glas på fot.

Fishing drinking


FISHING DRINKING GAME
Går din kräftskiva mer åt temat havets läckerheter så är detta ett passande festspel. I det här spelet ska du ut och fiska men eftersom det involverar en eller två shots så stannar vi på land. Du ska fånga små fiskar i båten och på varje fisk står det ett budskap. Dricka eller stå över. Mycket roligt att spela tillsammans med sina vänner.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord