Meny
... Varukorg

Roligare påsk med djurhattar

Roliga djurhattar passar perfekt till påsken

Wowza! Har du sett alla våra nya djurhattar och djurdräkter inför vårens galna fester? Först ut är påskfirandet – varför inte göra entré som en stilig påskkyckling till påsklunchen? Och självklart måste du klä ut dig till påskharen när du smyger runt och gömmer påskägg till äggjakten!

Påskdräkter

Upptäck vårt otroliga urval av roliga djurhattar och huvudbonader som passar alla tillfällen och kalas. På Buttericks hittar du massor av djurhattar i olika varianter och storlekar. Vill du ha en fisk på huvudet eller vara en kvick kyckling som blir jagad av någon med en vargmössa? Oavsett vilket djur du vill vara, så finns det alltid en djurhatt som passar dig – annars får du ta en propellerkeps istället!

Djurhattar för påsken

Oavsett om du vill hålla dig traditionell med påsktema eller skoja till det med mer udda val, har vi på Buttericks djurhattar för alla smaker och tillfällen! Varg, kyckling och kanin är perfekta för påsken, medan du kan överraska med en flamingo, stork, får, papegoja eller till och med en groda för lite extra skoj.

Upptäck vårt fulla utbud av djurhattar här!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord