Meny
... Varukorg

Smycka hus och trädgård till halloween

Skapa en läskig halloweenstämning hemma

Halloween är en av de mest spännande och kusliga högtiderna på året. Det är den tid då du kan förvandla din trädgård till ett skrämmande paradis som kommer att skicka kalla kårar längs med ryggen på alla besökare. Och med Butterick's breda utbud av halloween-dekorationer kan du skapa den ultimata läskiga upplevelsen. Här är några idéer om hur du kan dekorera din trädgård för att göra den till en skrämmande och halloweeninspirerande plats.

Stora spindlar och spindelnät: Inget skapar en mer kuslig atmosfär än spindlar och deras nät. Placera stora håriga spindlar på träd och buskar eller låt dem hänga ner från taket. Använd våra utdragbara spindelnät i olika storlekar för att skapa en ryslig känsla, du fäster enkelt spindelnätet mot en gren eller kan och drar ut nätet över platsen du vill ha det. Vi ryser bara av tanken över en trädgård fylld med spindelnät.

Halloweenpumpor: Halloween skulle inte vara komplett utan pumpor, och inget slår en äkta halloweenpumpa, använd då våra smidiga pumpaverktyg eller dekorationer och du har klart din pumpa på nolltid. För dig som vill ha mindre stök så har vi även smidiga dekorationspumpor som inte ruttnar - då kan du använda dem år efter år!

Dödskallar och skelett: Dödskallar och skelett är klassiska halloween-dekorationer som alltid sätter stämningen. Placera plastdödskallar och skelett runt i trädgården, gärna i olika storlekar för att skapa en mer realistisk effekt. Du kan till och med hänga små djurskelett som råttor, krokodiler eller fladdermöss i trädgrenarna för att ge din trädgård en extra skrämmande touch.

Gravstenar och spöken: För att ge din trädgård ett riktigt spöklikt utseende kan du använda massor av olika gravstenar i olika storlekar. Placera dem strategiskt runt i trädgården för att skapa känslan av en förlorad kyrkogård. Hängande vålnader med justerbara armar kan också hängas på grenar för att röra sig och skapa en riktig spökaktig känsla som hämtad från en skräckfilm.

Stora halloweenprops och uppblåsbara figurer: För att verkligen imponera på dina gäster kan du använda stora rörliga halloweenfigurer som varulvar, häxor och spöken. Dessa 200 cm höga figurer kan prata och röra sig, vilket kommer att skrämma livet ur de som vågar sig in i din trädgård. Du kan också välja uppblåsbara figurer, såsom liemannen, häxa eller träd, som är hela 250 cm höga och lyser upp för att skapa stämning i trädgården.

Häxkittel och rökmaskin: En häxa älskar en kittel och vi har det bästa för en riktig häxstämning - svart kittel och en rökmaskin. Fyll kitteln med vatten och använd rökmaskinen för att skapa en bubblande och mystisk effekt som ser ut som en häxas magiska brygd. Detta kommer säkerligen att få dina gäster att känna sig som om de har trätt in i en förtrollad värld.

Ballonger och belysning: Slutligen kan du komplettera din halloweendekoration med ballonger och din klassiska julgransbelysning. Ballonger är en enkel och rolig dekoration som du kan använda för att skapa ett festligt utseende. Låt dem sväva över trädgården eller bind fast dem i buskar och träd. Julgransbelysning kan användas för att lysa upp din trädgård under de mörka kvällarna och skapa kusliga platser.

Så där har du det, några fantastiska idéer för att dekorera din trädgård och skapa den ultimata läskiga upplevelsen på Halloween. Med Buttericks breda utbud av halloween-dekorationer finns det inget som kan stoppa dig från att skapa en minnesvärd och skrämmande trädgård.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord