Meny
... Varukorg

Smycka hus och trädgård till jul

Gör din utomhusmiljö till en festlig plats med storslagna uppblåsbara juldekorationer. Från din trädgård till din balkong kan du nu förvandla vilket utrymme som helst till ett julkort från en film.

Julen närmar sig med stormsteg och nu är det dags att ta fram de där extra speciella dekorationerna som verkligen sprider feststämning. Med våra uppblåsbara julfigurer kan du snabbt och enkelt skapa en fantastisk julatmosfär i din trädgård eller på din balkong.

Våra uppblåsbara juldekorationer är inte bara imponerande att se på, de är också barnsligt enkla att installera. Varje figur kommer med en inbyggd fläkt och LED-belysning, vilket gör att de snabbt blir en lysande centralpunkt i ditt julfirande. Koppla bara in dem, och se hur de växer till full storlek och lyser upp mörka vinterkvällar.

Oavsett om du väljer den klassiska uppblåsbara julgranen, en glatt vinkande jultomte, en mysig sittande jultomte med en säck full av paket, en fartfylld jultomte i sin släde med renar, eller en ståtlig ren, så kommer dessa figurer garanterat att väcka uppmärksamhet och glädje. Dessa dekorationer är perfekta för den som vill skapa en minnesvärd och synlig julupplevelse hemma - precis som de husen vi sett i våra favoritjulfilmer.

Vill du ha ännu mer dekoration för julen?
Se alla våra juldekorationer här!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord