Meny
... Varukorg

Studenten - Checklista inför utspring

Du som har en blivande student hemma, har du koll på allt du behöver till utspringet?

Snart flyger champagnekorkarna i luften och tusentals studenter kommer att sjunga om studentens lyckliga dagar och den ljusnande framtid som väntar.

Här kommer en checklista till utspringet för dig som har en kommande student hemma. 

Studenthängen och nallar.
Studenthäng eller studentnalle är ett måste att hänga runt halsen på studenten. Men det behöver självklart inte vara en nalle, den mjuka figuren med studenthatt kan lika gärna vara en elefant eller anka. Viktigast är att det är ett gulligt gosedjur. En kapsylöppnare att hänga runt halsen är också en bra present. Glöm inte att köpa till ett förkläde som skyddar studentkläderna, toppen när man får hängen av blommor och skyddar mot väder och champagnestänk. Klicka hem ett praktiska genomskinligt förkläde med svenska flaggor på redan idag.

Visselpipor och tutor.
När man tar studenten ska man höras ordentligt, vi har många olika instrument och visselpipor som gör att hela staden kan höra när klassen går genom staden. En studentvisselpipa med blågult band är ett måste men utöver det har vi även megafon, harskramla, handklappa och tamburin för att inte tala om riktigt bra studenthorn och studenttuta

Studentflagga eller landsflagga.
Det är allt vanligare att studenter vill vifta med en flagga vid utspringet. Vi har studentflaggor och sverigeflaggor som fungerar utmärkt både i hand och för att ha som cape.  Butterick’s har även ett stort utbud på pappersflaggor från många olika länder.

Konfettibomber.
Dags för klassen att springa ut, spring ut i ett regn av konfetti! Det gör det hela mycket roligare och ni behöver inte så många konfettibomber för att skapa en dramatisk effekt. Det finns även mindre konfettibomber att använda på champagnefrukosten.

Uppblåsbara eller roliga saker.
Vi har massor av andra uppblåsbara saker ni kan hänga på eran student, vad sägs om en zebra, lejon eller en gigantisk krokodil! Köp bara till ett blågult sidenband så kan ni lätt hänga vad ni vill runt halsen. Kanske en förpackning bakistabletter kan vara roligt och bra gåva.

Dekorera upp studentskylten.
Har du köpt dig en studentskylt men vill att den ska stå ut lite extra? Blås upp lite blå/gula ballonger  eller sverigeballonger och klistra fast lite blå/gula serpentiner runt fotot på skylten och den kommer stå ut lite extra bland skyltarna.

En extra studentmössa.
Den vita studentmössan är en självklarhet och en symbol för examen. En mössa som ofta hamnar på väggen med hälsingar från alla klasskompisar. Köp en extra mössa till den blivande studenten hos oss som kan hänga med ut på festen, byt av mössan vid utspringet och studenten kan fira fritt i flera timmar utan att ni ska behöva tänka på eventuellt borttappad mössa eller fläckar. 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord