Meny
... Varukorg

Maskerad

Buttericks är synonymt med maskerad, vi har varit festspecialister sedan 1903 och har maskeradkläder för både vuxna, barn och bebisar. Klä ut er i roliga maskeraddräkter från alla epoker och karaktärer från roliga filmer.

För den som vill gå på maskerad men utan dräkt så har vi även peruker i många olika varianter och maskeradtillbehör som diadem och solglasögon. 

Funderar du på en maskerad med tema? Vi ser till att temafesten blir komplett från topp till tå och du kan även hitta massor av temadukningar i våra andra kategorier. Glöm inte att köpa till godiset samtidigt.

Vi har allt från kompletta maskeraddräkter till separata tillbehör inom alla tänkbara maskeradteman köp läskiga linser till ögonen, smink till kroppen, hatt till huvudet ja vi har verkligen allt för en lyckad temafest! 

Vi har allt från kompletta maskeradkläder till separata tillbehör. I vår maskeradkategori hittar du allt ifrån enstaka accessoarer som färgstarka peruker, roliga slipsar eller varför inte komplettera dräkten med en hatt. En hög svart hatt för den glamourösa 20-talsfesten eller en läskig mask till halloweenmaskeraden med den klassiska Scream-masken.

Butterick's är din fest och maskeradbutik på nätet och i fysik butik, se vårat breda sortiment av maskeradartiklar och välj just dina favoritartiklar.

Filter
Produkter 1-60 av 3112
Föregående Nästa
Filter
Filter
Produkter 1-60 av 3112
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord