Meny
... Varukorg

Sagofigurer

Maskeraddräkter i sagotema är ett av de mest populäraste teman som man kan ha på kalas eller maskerader där barn närvarar, låt fantasin från sagornas värld komma till liv med både vuxna och barn utklädda till sagofigurer.

Dessa sagokostymer kan vara karaktärer från kända sagor som t.ex. Prinsessan och grodan, Prinsen, Rödluvan eller Snövit. De kan också vara kostymer inspirerade av sagoväsen som t.ex. troll, alver eller feer.

Maskeraddräkter i sagotema kan vara både från klassiska sagor och nyare filmer eller animerade serier, och det finns många olika varianter att välja mellan för både vuxna och barn.

En kung och en prinsessa på en sago-maskerad är vanliga maskeradkläder som ofta förekommer tillsammans. Kungen är vanligtvis klädd i en krona, en kungakappa och ofta ett svärd. Prinsessan är vanligtvis klädd i en krona eller tiara, en prinsessklänning och ofta vita handskar. Vad är en saga utan dess prinsar och prinsessor som ständigt hamnar i knipa eller räddar varandra. 

Det finns också många olika varianter av dessa dräkter, som t.ex. en "medeltida kung" eller en "Disneyprinsessa" så man kan ta utklädnaden till sin favoritfilm eller karaktärerna från en magisk bok. Det är också vanligt att personer som klär sig som kung och prinsessa har en känsla för rollspel och får styra och ställa på maskeraden.

Filter
Produkter 1-60 av 177
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 177
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord