Meny
... Varukorg

Den goda fen

Letar du utklädningskläder till barn? Den goda fen's produkter är tillverkade av 100% fantasi och magi i behagligt material som barnen älskar. Nu finns Den goda fen dräkter och tillbehör på Buttericks för vi älskar att ge våra kunder en magisk stund och som festspecialister sedan 1903 vet vi vad som är bra. 

Men låt oss berätta om den goda fen först! 

Det var en gång En God Fe. Det bästa hon visste var att klä ut sig och drömma sig bort till Sagovärlden. Där är varje dag ett nytt äventyr, där du bestämmer allt; vilken färg himlen har, vad som är din superkraft och om du är en enhörning, prinsessa, dinosaurie – eller varför inte en dinosaurieprinsessa?

En vacker dag stötte Den Goda Fen på ett problem. Fen hade nämligen en liten dotter, som mest av allt i världen önskade sig ett par gyllene skor. Den Goda Fen sökte land och rike runt men hur mycket hon än letade så fann hon inga skor som höll måttet. Konstigt tyckte hon, men eftersom fen var en mycket god sömmerska så beslutade hon sig för att sy dem själv. Guldskorna blev superfina och dottern mycket nöjd! Även de andra barnen i Sagovärlden blev förtjusta och ville ha likadana.

Filter
46 produkter
Filter
46 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord