Meny
... Varukorg

Peruker

En peruk är det bästa komplementet till en maskerad. Vi har ett brett utbud av peruker i alla olika prisklasser. Billigare Nice price varianter där du får mycket peruk för pengarna och vi har superfina verklighetstrogna peruker som även tål locktång upp till 120 grader.

Barnperuker i många olika varianter oavsett vilken karaktär ditt barn vill klä ut sig till så har vi peruker som passar alla barn och de är alla säkra att använda för barnen. Klä ut er till eran favoritkaraktär med en snygg peruk.

Ska du klä ut dig till häxa eller clown? 

Våra breda utbud av peruker ser till att det alltid finns en peruk för dig. Vi har färgfulla peruker i olika färger, vad sägs om en rosa snygg peruk eller varför inte en blodröd peruk? Oavsett vilken karaktär eller hårfärg du vill ha så har vi en peruk som passar dig.

Peruker är en utmärkt detalj om du vill förvandla ditt utseende till maskeraden, temafesten eller kalaset.

Syntetiska peruker är vanligtvis lämpliga för personer som söker ett billigare alternativ till en peruk av verkligt hår, eller för personer som vill ha en peruk för enstaka tillfällen. Syntetiska peruker är också lämpliga till maskeradfesten när man vill ha en peruk i en specifik färg eller stil som inte finns tillgänglig i verkligt hår. Men det är viktigt att komma ihåg att peruker av syntetiskt material kan vara svårare att styla och hålla i form, samt inte alltid kan ha samma rörelse och känsla som verkligt hår.

Ta en titt bland våra peruker. Vilken är din favorit peruk?

Filter
Produkter 1-60 av 222
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 222
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord