Meny
... Varukorg

Peruker

Att välja en peruk till din maskerad kan verkligen lyfta din kostym och ge en extra dimension till din look. Buttericks erbjuder ett stort urval av maskeradperuker i olika stilar och färger för att passa alla dina behov. Det spelar ingen roll vilken typ av maskerad du går på, Buttericks har peruker för alla tillfällen - från Halloween-fester till kostymfester och mycket mer.

Buttericks breda utbud av peruker ser till att det alltid finns en peruk för dig, oavsett om du vill ha en klassisk peruk som ger en autentisk look, eller en mer fantasifull peruk som sticker ut från mängden. De har även färgglada peruker i olika nyanser, som till exempel rosa eller blodröd 20-talsperuk, för att du ska kunna hitta den perfekta perucken för din karaktär eller din önskade hårfärg.

Festperuker är ett roligt och enkelt sätt att liva upp alla sorters partyn, och Buttericks har ett brett utbud av festperuker i olika stilar, färger och längder för att passa alla dina behov. De erbjuder allt från glamourösa Hollywood-peruker till vilda och färgglada peruker för en mer avslappnad fest.

Buttericks har också ett stort utbud av temaperuker som passar för olika typer av fester, såsom hippieperuker, 80-talsperuker och mycket mer. Oavsett vilken look du vill uppnå eller vilken fest du ska på så finns det en peruk som passar just dig.

För barnen har Buttericks peruker i många olika varianter, så att ditt barn kan klä ut sig till sin favoritkaraktär på ett enkelt och säkert sätt.

För de som söker ett billigare alternativ till en peruk av verkligt hår, eller för personer som vill ha en tillfällig peruk till maskeradfesten, är syntetiska peruker ett bra alternativ. Hos Buttericks hittar du syntetiska peruker i olika färger och stilar som kan användas för att skapa en specifik look.

Buttericks erbjuder peruker i olika prisklasser, från prisvärda alternativ till högkvalitativa peruker som ger en verklighetstrogen look. Deras högkvalitativa peruker är tillverkade av de finaste materialen och ger en naturlig look som verkligen sticker ut från mängden.

Buttericks har verkligen ett brett utbud av peruker att välja mellan, så ta en titt bland deras sortiment för att hitta din favoritperuk. Oavsett vilken peruk du väljer, kommer den att förhöja din kostym och ge dig en extra dimension till din look.

Filter
Produkter 1-60 av 264
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 264
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord