Meny
... Varukorg

Moon Creations

Moon creations facepaint färger är den bästa kvaliteten. Produkten finns i alla Buttericks butiker och är en av marknadens bästa varumärken inom kroppsfärger.

Moon creations ansiktsmålningsfärger är gjorda med naturliga ingredienser och är skonsamma mot huden. De är säkra att använda på alla hudtyper och kan användas på både barn och vuxna. Moon creations facepaint-färger finns i en mängd olika färger och kan användas för att skapa vilken look du önskar.

Moon creationss kroppsfärger finns som vattenaktiverad ansikts- och kroppsfärg som tvättas av med tvål och vatten.

Moon Creations Facepaint Colors är ett bra sätt att ha kul med din makeup! Denna produkt är lätt att använda och kommer i en mängd olika färger, så att du kan skapa vilken look du vill. Moon Creations ansiktsfärg är också säkert för din hud, så du behöver inte oroa dig för att det ska orsaka irritation.

Moon smiket är "Cruelty-free" vilket betyder att sminket inte är testat på djur. Många sminkmärken testar sina produkter på djur för att säkerställa deras säkerhet för mänskligt bruk, men varumärken utan grymhet ägnar sig inte åt denna praxis. Istället använder de andra metoder, som mänskliga volontärer eller datorsimuleringar, för att testa sina produkter.

Kroppsglitter från Moon Creations finns i många olika varianter, både biologiskt nedbrytbart och glitter för hår- läppar och naglar finns i deras breda sortiment av glitter som ni kan köpa på Buttericks.

Filter
Produkter 1-60 av 85
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 85
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord