Meny
... Varukorg

Ögonpennor

Ögonpennor och kajalpennor är ett måste i varje kvinnas sminkväska. Dessa verktyg är särskilt utformade för att definiera och betona ögonen och skapa en mängd olika looker.

Kajalpennor är mjuka och krämiga och kan användas för att skapa en mjuk, rökig linje runt ögonen eller för att skapa en mer dramatisk linje för en intensiv ögonmakeup. Dessa pennor är vanligtvis formulerade med rika pigment och mjukgörande ingredienser som hjälper till att bevara fuktigheten i huden runt ögonen.

Ögonpennor är vanligtvis något hårdare än kajalpennor och används för att skapa en skarp, definierad linje runt ögonen. Dessa pennor är också lämpliga för att fylla i mellanrummen mellan ögonfransarna för att ge en mer fyllig effekt.

Ögonpennor och kajalpennor finns i en mängd olika färger, från klassiskt svart till djärva nyanser som grön, blå och lila. De kan också innehålla glitter eller metalliska pigment för att lägga till en extra gnista till din ögonmakeup.

Oavsett vilken stil du vill ha, kommer ögonpennor och kajalpennor att vara ett viktigt verktyg för att skapa din ögonmakeup look. Utforska vårt sortiment av högkvalitativa pennor för att hitta den perfekta nyansen och formeln som passar dig och dina behov.

Filter
4 produkter
Filter
4 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord