Meny
... Varukorg

Specialeffekter | FX-smink

Allt inom specialeffekter och fx-smink som skapar grymma effekter.

Blod i alla färger och former. Realistiskt flytande låtsasblod som gör att du får ett verklighetstroget sår.
F / X Blood från Kryolan är ett mångsidigt, flytande falskt blod som torkar helt på huden och är sedan smutsavvisande och rinner inte av.
Specialeffekter och makeup blir ännu bättre med modelleringsvax, perfekt till temafest och maskerad. Och självklart till halloween. Stelnar efter bara några minuter.

Butterick’s älskar specialeffekter och en favorit är latex. Med flytande latex kan du fixa den perfekta looken för halloween och maskerad. Bygg sår, verklighetstroget ärr eller förvandla dig till en zombie. Gel fix är perfekt för större sår och brännskador.

Tatueringar, ögonblod och tandfärg. Vi har ett brett sortiment av smink och tillbehör som fixar det där lilla extra.

Zombie avancerad - Smink/Makeup Tutorial

Vi fortsätter på zombie-temat med ännu en sminkvideo inför Halloween. Denna gången blir det lite mer avancerat och vi hoppas att du är redo att ta dig an utmaningen. Här börjar vår modell visa hur man bygger upp struktur i ansiktet med hjälp av latex och bomull (vanligt toalett papper går lika bra). Sedan går vi över till ansiktsfärger och hur du bör arbeta med dessa. Till sist blir det lite blod och det där lilla extra för att få ett så realistiskt resultat som möjligt.

Filter
Produkter 1-60 av 108
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 108
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord