Meny
... Varukorg

UV & NEON smink

Ultraviolet smink i starka neonfärger kan användas för att skapa en häftig effekt i många olika sammanhang. På Buttericks har vi tagit in massor av olika UV-smink för både kropp och hår så du kan lysa från topp till tå när ultravioletta lamporna tänds.

Här är några exempel på när ultraviolet smink kan användas:

  1. Nattklubbar eller ravefester: Ultraviolet smink i neonfärger kommer till sin rätt när det används i en miljö med svagt ljus eller UV-ljus. Det kan ge en unik och spektakulär effekt på dansgolvet.

  2. Musikfestivaler eller konserter: Ultraviolet smink kan också användas på musikfestivaler eller konserter för att skapa en unik och iögonfallande look. Det kan också vara kul att matcha sminket med artistens scenkläder eller tema.

  3. Halloween eller maskerad: Ultraviolet smink kan användas för att komplettera din utklädnad eller dräkt och skapa en mer helhetlig look på Halloween eller vid andra tillfällen då man klär ut sig. T.ex. när du vill vara en sugarskull i Day of the dead-tema.

  4. 80-talsfesten: Dansa i neon och sätt de färstarka neonfärgerna på naglar, läppar och kroppen för en klassisk åttiotalsfest. Ett fint sätt att komplettera lockigt hår och danskläderna från eran.

Det är viktigt att komma ihåg att ultraviolet smink innehåller kemikalier och bör användas med försiktighet, gör alltid ett pricktest på armen innan du gör din färdiga sminkning.

Filter
28 produkter
Filter
28 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord