Meny
... Varukorg

Muggar i roliga former

Porslinsmuggar i olika former hittar du här. En mugg i form som en fotboll, superhjälte eller varför inte en penis eller bröstmugg för den som vill ha ännu roligare muggar.

Här hittar du alla dess konstiga former som en kaffemugg skulle kunna ha. 

En mugg som har en revolver eller knogjärn som handtag för den lite ävertyrliga eller en som ser ut som ett stort Alien huvud! hur roligt som helst ju.

En mugg i rolig form kan ges bort som present vid olika tillfällen. Här är några exempel:

  1. Födelsedagar: En mugg i rolig form kan vara en utmärkt present till någon på deras födelsedag, särskilt om de älskar att dricka kaffe eller te.

  2. Jul: En rolig mugg kan också vara en perfekt julklapp. Du kan välja en mugg som passar mottagarens personlighet eller intressen, eller en mugg med en julig design.

  3. Arbetsjubileum: Om någon på din arbetsplats firar en arbetsjubileum eller om de går i pension kan en rolig mugg vara en lämplig gåva.

  4. Studenter: En mugg i rolig form kan också vara en passande gåva till studenter som precis har tagit examen eller till någon som ska börja på en ny skola eller universitet.

  5. Bröllop eller förlovningsfest: En mugg med en rolig inskription kan vara en unik gåva till brudparet eller till någon som har förlovat sig.

  6. Övriga högtider: En rolig mugg kan också vara en passande gåva på andra högtider, som Alla hjärtans dag eller Mors dag.

Sammanfattningsvis kan du ge bort en mugg i rolig form som en present vid olika tillfällen, särskilt om du vill ge något personligt och unikt. Tänk på mottagarens intressen och personlighet när du väljer en mugg, och fundera på om det skulle passa som en lämplig gåva vid det tillfälle du planerar att ge den.

Filter
24 produkter
Filter
24 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord