Meny
... Varukorg

Slime

Slime är en av de mest populära leksakerna bland barn och ungdomar idag. Det är en smidig, kladdig och tänjbar produkt som ger timmar av underhållning. På Buttericks hittar du ett stort utbud av slime i olika färger och konsistenser. Det finns glitter-, neon-, och pastellfärgat slime, och du kan välja mellan kladdigt slime som fäster vid händerna eller mer lätthanterligt slime som är lätt att forma och knåda.

Slime är också en populär aktivitet på födelsedagskalas och barnkalas. Med en burk slime och lite fantasi kan barnen skapa sina egna konstverk och figurer. Det är ett kreativt och roligt sätt att låta barnen utveckla sin fantasi och samtidigt ha kul. Tryck med tummen ner i burken av slime och du kan tillverka din helt egna prutt-maskin.

Men det är inte bara barn som älskar slime, även vuxna har upptäckt fördelarna med denna underhållande produkt. Slime är perfekt för stresslindring och avslappning, det är något med att klämma och trycka på den kladdiga massan som verkligen ger en avkopplande effekt.

Så oavsett om du är ett barn eller en vuxen, eller om du vill ha lite roligt på en fest, är slime det perfekta valet. Kom till Buttericks och upptäck vårt stora utbud av slime, du kommer garanterat att hitta något som passar dig.

Filter
9 produkter
Filter
9 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord