Meny
... Varukorg

2000-talsfest

Välkommen till 2000-talet! På med mjukisbyxor, kepsar och chokerbanden. 2000-talen är då vi alla samlades på biograferna för att se specialeffekterna verkligen göra entre på storskärmen med storfilmer med fantastiska slowmotioneffekter och många av de största superhjältarna som Spiderman och Batman gjorde comeback på riktigt.

Från filmtemat kan du klä ut dig till polis, kill bill, trollkarl eller skräckfilmens största Michael Myers. 2000-talet innehåller några av filmvärldens största karaktärer som aldrig kommer glömmas.

Vi gick runt med stora kepsar eller truckerkepsar på huvudet och ju konstigare plagg man bar ju bättre var det. Nättröjor med neon-bh undertill och stora breda armband var ett måste. Runt halsen fortsatte vi att gå runt i chokerhalsband i läder eller i bästa fall, i fin strass. Ville man inte ha shoker så var slipsen alltid ett alternativ, oavsett om man hade t-shirt eller linne under. Även långa halsband var en stark trend, sätt samman flera eller köp ett superlångt och du är redo för röda mattan.

Klä ut dig till 2000-talets coolaste brudar med en slips och rocka vitt linne under tillsammans med glittermikrofon och du är 00-talets skater girl med truckerkeps på huvudet.

Musikstilen blev allt mer mixad och vi lyssnade på alla MC's som släppte sina hits samt dansade i tight röd kroppsstrumpa till Britneys ljuva stämma, vågade man inte kropsstrumpan så kunde man även ha denim från topp till tå.

I sverige under 2000-talet gick vi på Kent konsert helt klädda i vitt och white-partys har blivit ett populärt tema sedan dess där alla gäster kommer klädda helt i vitt. Även UV-fester tog fart och vitt lyser starkt i uv-ljuset och tillsammans med övriga neonfärger började folk gå på full moon partys.

Killarna skulle ha blonderade toppar eller helblont hår vilken man lätt får till med lite härlig hårspray eller peruk för den som vill vara lite extra blond under maskeradfesten. T-shirt med knasiga tryck blev populära igen både för killar och tjejer.

Strass, strass, strass - Under 00-talet ska allt vara strass, hårspännen, halsband och armband. 

Bring the sexyness - 2000-talet såg vi tjejerna ta tillbara det sexiga med burlesk, ta på en sexig korsett och gå all-in på glitter och makeup med snygga slingor i håret och dansa med hjälp av en stol.

Filter
Produkter 1-60 av 296
Föregående Nästa
Filter
Filter
Produkter 1-60 av 296
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord