Meny
... Varukorg

Halloweendekoration

Skapa den perfekta halloweenstämningen med dekorationer som ger kalla kårar! När det är dags för spökfesten på halloween passar inget bättre än dödskallar, gravstenar och läskiga vålnader som hänger i rummet eller trädgården.

Vi erbjuder ett brett sortiment av dekorationer som passar både stora och små Halloween-evenemang. Utforska våra olika kategorier och hitta det perfekta tillskottet för just din fest.

Halloweenpumpor

Ingen Halloween är komplett utan de ikoniska pumporna. Upptäck vårt utbud av pumpor i alla former och storlekar - perfekt för att belysa trappan eller bordet!

Halloweenskelett

Ge ditt hem en kuslig känsla med våra realistiska skelettdekorationer. Häng dem i taket, placera dem i trädgården, eller varför inte i badrummet för en riktig överraskning?

Halloweenballonger

Ballonger sätter feststämningen på nolltid, och våra Halloweenballonger kommer i spännande färger och former.

Halloweenspindel och Spindelnät

Inget skapar en skrämmande atmosfär som spindlar och spindelnät. Sträck ut våra realistiska spindelnät över möbler eller buskar, och placera våra läskiga spindlar på strategiska platser.

Dukning

Skapa en magisk och skrämmande bordsdukning med våra Halloween-temade dukar, servetter och pappersmuggar.

Godisskålar och Godishinkar

Ingen Halloweenfest är komplett utan godis! Våra godisskålar och godishinkar i tema gör godisinsamlingen eller buffébordet till en höjdpunkt på festen.

Filter
Produkter 1-60 av 251
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 251
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord