Meny
... Varukorg

Halloweenskålar & hinkar

Plocka fram halloweenskålar och halloweenhinkar till halloweenfesten. Godisskålar som du dekorera halloween med ser till att hålla godiset framme när grannskapets barn kommer för att göra lite bus eller godis och våra fina godisskålar passar in alla former av halloweenfirande. 

Köp spindelskålar med spindelväv som mönster eller Jason Voorhees när han håller i en godisskål eller varför inte Freddy Kreuger's handske som håller upp en skål. Både läskigt och dekorativt till halloween.

En halloweenskål eller halloweenhink med godis är det perfekta till lösgodiset på halloween. Vi har halloweenhinkar som ser ut som den klassiska jack-o-lantern pumpan som är lätt att bära med sig och fylla med godis. En perfekt hink för massor av godis i olika varianter.

För dig som ska vara häxa rekommenderar vi en häxkittel som du kan fylla med godis, den finns i olika storlekar i svart och passar lika bra som halloweendekoration som till den som ska gå bus eller godis att bära en kittel med sig. 

En häxkittel är även mycket bra som halloweendekoration och du kan hälla i vatten och låta en rökmaskin skapa en mystisk stämning med rök bubblandes från häxkitteln. 

Så köp dina halloweenskålar och hinkar för dekorationen redan idag och börja dekorera med ditt halloween pynt.

Filter
21 produkter
Filter
21 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord