Meny
... Varukorg

Halloweenskelett

Dekorera med skelett till halloween! Vad vore halloweendekorationen utan ett härligt halloweenskelett ståendes vid entren eller dödskallar utspidda i hemmet.

Lägg ut små dödskallar på bordet när du sätter bordsdukningen och häll ut konfetti med döskallar. En halloweendekoration ska vara all in skräck. VI har dödskallar i flera storlekar och varianter så hitta din dödskalle som passar din halloweenfest.

Vi har halloweenprops skelett som du kan hänga upp i hemmet i många olika varianter. Häng upp ett fågelskelett eller ett skelett som liknar en människa i många olika storlekar, det är alltid en bra dekor. 

Små skelett på 30 cm med dekorativ lyster eller mer verklighetstrogna skelett som ser helt ruttna ut eller ställbara skelett som kan sitta i en stol med en hatt på huvudet.

De ställbara skeletten är även utmärkta att dekorera med spindelnät så att de ser ut att ha suttit på sin stol i flera århundraden.

Halloweenskelett gör din helloweendekoration komplett, lägg flera skelett i en hög eller gör så det ser ut att ett skelett i plast är påväg ut ur en grav i trädgården. Skelett kan man dekorera på många olika sätt och bara fantasin sätter gränserna. 

Hängbara, ställbara och dekorativa plastskelett för halloween hittar ni på Buttericks. 

Filter
40 produkter
Filter
40 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord