Meny
... Varukorg

Halloweenspindel & spindelnät

En halloweenfest är inte komplett utan att du hänger halloweenspindel och spindelnät runt om i hemmet på halloween eller ute i trädgården för en skräckinjagande syn när dina vänner kommer på halloween.

Vi har halloweenprop som ser ut som en människa inlindad i spindelnät som en stor kokong, en riktigt skräckinjagande syn att se när man kommer hem och hela familjen ser ut som att de vore inlindade i spindelnät. Det betyder att en jättespindel finns i närheten och är redo att sluka familjen.

Att dra spindelnät och sätta på några spindlar på dina halloweenprops skapar en fantastisk stark känsla på festen och våra dryga spindelnät kan du dra över dina dörrar, köksbänkar och i taket där hemma för en stark halloween dekoration.

Spindlar finns i många olika storlekar, från små söta som du kan ha på fingret eller på bordet som konfetti spindlar eller gigantiska jättespindlar du sätter i taket eller bär som en ryggsäck på dig själv på festen.

Våra små självlysande spindlar på halloween gör att dekorationen fortsätter att överraska när halloweenmörkret börjar lägga sig i hemmet. Det är även roligt för barnen att dekorera sitt rum med, alla älskar saker som är självlysande. 

Gigantiska jättespindlar på halloween skapar en skräckinjagande stämning när personer i kokonger hänger från taket.

Köp halloweenspindel och halloweenspindelnät idag!

Filter
24 produkter
Filter
24 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord