Meny
... Varukorg

Jultröjor

Jultröjor är fula, roliga, skämmiga och alldeles alldeles underbara! Har du någon jultröja? Om inte så tycker vi det är dags att du skaffar din helt egna jultröja och om du redan har en, så varför inte skaffa en eller ett par till. Jultröjor finns i mängder av varianter och modeller och just din favorit gömmer sig mest troligt här nedanför.

Tänk dig att glida in på släktkalaset med en jultröja som ger så mycket uppmärksamhet så att snapsen sätts i halsen, hunden slutar tigga och tomten trillar ner genom skorstenen. Tro det eller ej men det är den effekten jultröjor från Butterick's kan ge. Ja men det är klart, vi förstår också att valet inte är enkelt, skall du kliva in med en jultröja med texten "Merry f*ckin christmas" på eller den med renar som jaaa gör det som renar gör ibland...

Oavsett vilken jultröja du väljer till släktkalaset, julfesten eller bara för att lätta upp stämningen på jobbet så hittar du den här hos oss. Nu är det dags för dig att göra ditt val bland alla roliga och fula jultröjor.

Filter
23 produkter
Filter
23 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord