Meny
... Varukorg

Kräftskiva

Bjud in till kräftskiva och tänk extra allt. En fin dukning till kräftskivan är A och O. Dekorera kräftskivan med tillbehör som en fin folieballong i form av en kräfta som du lätt fyller med helium. Häll kräftkonfetti över bordet, häng upp kräftgirlanger i taket. Hattar på huvudet och varför inte en blomkrans runt halsen.

Kräftskivan går i färgerna rött, vitt, gult och guld. Ett av de viktigaste tillbehören till denna smaskiga fest är haklappen. Det håller gästerna glada och deras kläder rena. Glöm inte snaps, paj och Kräftorna.

Vi har här samlat det allra bästa för att få din kräftskiva komplett med girlanger av kräftor, halklappar med snapsvisor och massor av andre kräftinspirerade artiklar.

För den som vill ha en roligare partyhatt på kräftskivan kan ha ett kräftdiadem på huvudet eller varför inte komma helt utklädd i kräftdräkt eller hummerdräkt för att vara skaldjur från topp till tå. 

Lägg skalen i skaldjurspåsar när ni ätit klart och med ett sånghäfte kan ni sjunga de allra bästa snapsvisorna och skåla med snapsglasen tillsammans. Ett kräftkalas ska njutas av med sång och fest från morgon till kväll och med fina månlykor upphängda blir man sugen att sitta kvar och festa länge. 

Kräftskiva, kräftkalas eller kräftfest. Årets godaste party, bjud in till kräftskivan. Vem vill inte komma?!

Filter
Produkter 1-60 av 141
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 141
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord