Meny
... Varukorg

Midsommar

Midsommar är en av årets höjdpunkter och firas fredagen 21 Juni 2024, och hos Butterick's hittar du allt du behöver för att göra din midsommarfest riktigt minnesvärd. Vårt sortiment av dekorationer och roliga prylar kommer att sätta den perfekta stämningen för din midsommar. Vi har ett brett utbud av serpentiner och bordsdukning för att dekorera upp ditt midsommarbord, och våra engångsartiklar, sånghäften och snapsglas kommer att göra firandet ännu enklare och roligare för alla gäster.

Glöm inte att klä ut dig i en huvudbonad för att verkligen komma i midsommarstämning. Vi har allt från vackra blomsterkransar till klassiska propellerkepsar i blått och gult, och för den som vill gå all-in på festligheterna finns även en festlig vikingahjälm att välja bland. För den som vill hylla Sverige kan vi erbjuda Sverigeklänningar som passar perfekt för firandet.

För att skapa den perfekta atmosfären rekommenderar vi att dekorera med flaggirlanger, dekorationsbollar, ballonger och tallrikar med den svenska flaggan. Våra roliga och färgglada girlanger gör sig särskilt bra runt midsommarstången, och för en extra festlig touch kan du klä ut dig i en maskeraddräkt, tex en fantastisk groddräkt och sjunga svenska klassiker som "Den blomstertid nu kommer", "Sommaren är kort" och "Små grodorna".

På Butterick's hittar du allt du behöver för att fira midsommar i Sverige. Vi har flaggor, ballonger, dräkter, dekorationer och dukning som passar perfekt till högtiden. Så låt oss hjälpa dig att göra din midsommarfest till en minnesvärd och festlig upplevelse.

Filter
Produkter 1-60 av 196
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 196
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord