Meny
... Varukorg

Oktoberfest

Oktoberfest - Festen som tar din hemmafest till en helt ny nivå!

Oktoberfest är mer än bara en traditionell tysk ölfest. Sedan den första festen 1810, har det utvecklats till att bli världens största folkfest, en hyllning till god öl, glädjefylld gemenskap och traditionsenliga kläder.

Planerar du att arrangera ditt eget Oktoberfest hemma? Hos Butterick's har vi allt du behöver för att skapa den ultimata Oktoberfest-stämningen. Vi lovar, med rätt tillbehör kommer dina gäster att dyka upp i klassiska tyrolerhattar, rustika lederhosen och charmiga dirndl-klänningar.

Vår samling av Oktoberfest-tillbehör inkluderar allt från dekor i traditionellt blått och vitt till festliga ballonger, flagggirlanger och konfetti. Glöm inte de praktiska ölsejdlarna som förhöjer feststämningen och gör ölupplevelsen autentisk.

För den som vill ta det ett steg längre, varför inte piggyback-klädsel? Kombinera detta med en tyrolerhatt och du har en oslagbar outfit som garanterat skapar skratt och minnen.

För att bli en riktig tyroler under Oktoberfesten, kom ihåg detaljerna. Kombinera dina tyrolerbyxor med en traditionell skjorta, vita knästrumpor och naturligtvis en tyrolerhatt. Komplett med en stor ölsejdel i handen är du redo att skåla och fira Oktoberfest som en sann tyroler.

Välkommen till Butterick's Oktoberfest-sortiment - allt du behöver för att skapa den perfekta Oktoberfestfesten!

Filter
Produkter 1-60 av 138
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 138
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord