Meny
... Varukorg

Oktoberfest kläder

Dags för oktoberfest med tyrolerkläder

Ingen Oktoberfest är komplett utan tyrolerkläder! Klä dig i snygga tyrolerbyxor eller tyrolerklänning med knästrumpor och tyrolerhatt på huvudet och du är redo för årets skördefest!

Alla kan ha lederhosen, vi har lederhosen även kallat tyrolerbyxor för både dam och herr. Dessa kompletteras med knästrumpor eller stay-ups tillsammans med en rutig blus / skjorta eller om man vill ha en helvit topp fungerar de med utmärkt. 

Tyrolerhattar i flera varianter

Vi har flera olika tyrolerhattar i olika storlekar för alla som vill ha något lite extra på huvudet. Den gröna billigare varianten är en av de mest populära modellerna men vi har även gråa och blå/vit rutiga med färger från bayern som kan matcha din outfit på ett bra sätt. 

Vill du ha något lite simplare har vi även diadem med ölsejdlar som både kvinnor och män kan ha, dessa är lite roligare och sticker ut lite extra om man är en lite extra festlig person.

Sätt pricken över i med en peruk

För den som ska gå all-in på oktoberfesten rekommenderar vi att ha en snygg peruk med två blonda flätor för att få den rätta oktoberfest looken på festen. Och glöm inte att köpa till en perukstrumpa till din peruk. 

Vi ses i öltältet!

Filter
46 produkter
Filter
46 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord