Meny
... Varukorg

Studenten

Ska du fira studenten själv eller fira någon som ska ta sin examen så hittar du allt du behöver här på Butterick's, vi älskar en härlig student fylld med de klassiska sommarfärgerna blått, gult tillsammans med de vita kläderna och gröna sommaren.

Oavsett om du behöver dekorera en studentfest, skiva eller temafest så har vi alla ballonger och girlanger du behöver för att dekorera din fest..

Dekorera studenten 2024 med ballonger - För att göra fina ballongbuketter till studenten 2024, kan du hitta folieballonger som håller helium mycket bra eller latexballonger som kan användas för att göra stora ballongbuketter. Du kan säga "grattis till studenten" med en heliumballong med text eller fylla upp sverigeballonger för att skapa en extra somrig och härlig känsla. Blått och gult är de vanligaste färgerna på ballonger som fylls med helium på studenten. För den som vill ha en extra festlig stämning på studentmottagningen finns det champagneglas och champagneflaskor som är tillgängliga som extra festliga folieballonger eller heliumballonger. Det finns även en folieballong som ser ut som en studentmössa för de som vill vara extra specifika i sin studentfestdekor.

Du kan köpa dina studentballonger på Butterick's och fylla dem med helium, knyta fast i en ballongvikt och se till att de inte flyger iväg.

Ballonger är även ett perfekt sätt att dekorera ditt studentflak på examensdagen, knyt fast blå/gula ballonger och sverigeballonger i sidenband på flaket tillsammans med fina vimplar och du är redo att resa ut i världen.

Duka upp mottagning och studentfesten - När det gäller dukning för studenten så är pappersdukning att föredra, du kan snabbt äta den goda maten och ingen i familjen behöver stå och diska eferråt utan sortera upp matavfallet och släng papperstallrikarna i återvinningen. De fina studenttallrikarna bjuder på en extra grattis-budskap till studenten.

Glöm inte presenterna till examensdagen - Vad vore en student utan att ha på sig en massa studenthängen och studentnallar runt halsen på sin studentexamen? På Buttericks hittar du ett brett utbud av alla sorters gosenallar och hängen att välja mellan, köp en större kanin eller en mindre gullig mus med studentmössa för att hänga runt halsen.

För dig som inte vill hänga på gosedjur kan du köpa blå/gult sidenband för att skapa egna studenthängen med presenter du har hemma. Butterick's studentnallar finns i många olika storlekar och varianter.

Vad du än behöver till studentfirandet kan du vara säker på att du kan köpa det på Butterick's. 

Filter
Produkter 1-60 av 333
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 333
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord