Meny
... Varukorg

Studenten

Sjung om studentens lyckliga dagar! Studentfest, studentskiva och temafester. Här hittar du allt från maskeradkläder, accessoarer och dekoration till examensdagen. Dekorera studentflaket med ballonger och girlanger gärna i blått och gult. Det skapar en klassisk studentfeststämning.

Här hittar ni allt ni behöver för att göra fina ballongbuketter till studenten 2022. Vi har folieballonger som håller helium extremt bra och vi har latexballonger man kan göra stora ballongbuketter av.
Säg grattis till studenten med en folieballong med text och studentmössa eller fyll upp sverigeballonger för att få en extra somrig och härlig känsla. Blått och gult är huvudfärgerna på ballonger som brukas fyllas upp med helium på studenten.
Vi har champageglas och champagneflaskor som är extra festliga folieballonger / heliumballonger för den som vill ha extra festlig stämning och en folieballong som ser ut som en studentmössa för de riktigt specifika studentfirarna.
Köp dina studentballonger och fyll dem med helium, knyt fast i en ballongvikt och låt dem inte flyga iväg.
Din student kommer vara fantastisk med dessa ballonger för studenten.

Duka upp för studenten 2022 med tallrikar, servetter och muggar med studentens tema. Dessa fina servetter och papperstallrikar skapar känslan under studentdagen med sina fina färger och budskap.
Ställ upp pappersmuggar på bordet med svenska flaggan eller studentmössa på och hylla studenten på sin examensdag.
En borddukning i papper behöver man aldrig diska av, lägg endast matavfallet i soporna och sortera resten i återvinning.
Vi har många olika servetter, tallrikar och muggar för studenten och studenterna. Se till att göra eran student perfekt.

Vad vore en student utan att hänga massor a studenthänge och studentnallar på examensdagen. Vi har ett brett utbud av alla sorters studenthängen.
Häng på ett sidenband med en kapsylöppnare med orden student och studenten kommer ha möjlighet att öppna kapsyler var hen än är. Fira studenten 2022 med studentnallar i många olika storlekar och varianter. Vad sägs om en stor studentnalle hållandes ett litet examensbrev eller kanske en emoji bajs med en studentmössa. Många roliga studentnallar och studenthängen för alla studenter.

 

Filter
Produkter 1-60 av 326
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 326
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord