Meny
... Varukorg

Studentballonger

Här hittar du allt du behöver för att göra studentmottagningen och utspringet från skolan till en minnesvärd och festlig tillställning. Vi har ett stort urval av studentballonger, både i folie och latex, med olika motiv och färger som passar perfekt till studentfirandet.

Beställ hem ballonger direkt från Butterick's med texten "Grattis till studenten" när du behöver ha ballonger snabbt. Ett enkelt sätt att ge bort något lite extra på examensdagen är att fylla upp en studentballong med helium och ge bort, eller med flera som bukett med ballonger. Du kan även dekorera hemmet med ballongbuketter genom att fästa studentballongerna i olika höjd med en blå, gul eller vit ballongvikt.

För att höja stämningen ytterligare kan du skapa vackra ballongarrangemang i blått och gult, som ballongbågar med latexballonger. Med studenttryck på ballongen blir stämningen på topp, och du kan vara säker på att sommarkänslan höjs lite extra vid studentmottagningen.

Vi erbjuder även helium och ballongtillbehör, som ballonggel som förlänger ballongernas livslängd. Så oavsett om du vill dekorera hemmet eller ge en fin ballongpresent till studenten, hittar du allt du behöver här.

Filter
Produkter 1-60 av 68
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 68
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord