Meny
... Varukorg

Babyshower

Babyshower är en tradition som har blivit allt mer populär de senaste åren. Det är en fest som anordnas för att fira ett kommande föräldraskap och det kommande barnet. På en babyshower bjuder man in vänner och familj för att fira den kommande mamman och det kommande barnet. Det är en festfull tillställning där man firar det kommande livet och det nya familjemedlemmet.

För att dekorera en babyshower finns det många olika sätt och vi på Buttericks tycker att man ska gå extra all-in när man ska fira ett nytt liv till världen. Ett av de viktigaste sätten att dekorera är att använda färger som är lämpliga för ett barn. Vanligtvis används mjuka och pastellfärger som rosa, lila, gult och blått. Det vanligaste är att man använder färger som är typiska för det kommande barnet, till exempel rosa om det är en flicka och blått om det är en pojke.

Ett annat sätt att dekorera är att använda ballonger. Buttericks ballonger finns i alla färger och går att fylla med helium så man har fina rosa eller blå ballongpelare i lokalen, ett mycket bra sätt att skapa en festlig stämning och de kan enkelt färgas i de färger som passar babyshower-temat. Man kan också använda ballonger i form av olika djur eller bokstäver för att skapa ett lekfullt utseende. Ett bra sätt att få ballongerna att sväva är att fylla dem med helium.

En annan bra idé är att använda tårtbordet som en central punkt i dekorationen. Man kan dekorera tårtbordet med olika färger, tyger och prydnadsföremål. Man kan också använda en tårta som är dekorerad med det kommande barnets namn eller en tårta i form av ett barn.

För att skapa en festlig stämning kan man också använda musik och belysning. Man kan använda musik som är lämplig för ett barn, till exempel barnlåtar eller musik med ett barnvänligt tema. Belysningen kan användas för att skapa en mysig och festlig stämning. Man kan använda ljus i olika färger eller ljus i form av stjärnor eller månen.

Filter
Produkter 1-60 av 90
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 90
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord