Meny
... Varukorg

Beach Party

Att klä ut sig till Beach Party är ett roligt och avslappnat sätt att delta i en sommarfest eller en temafest. På Buttericks kan du hitta ett stort utbud av kläder och tillbehör som passar perfekt till Beach Party-temat.

Ett vanligt och klassiskt tillbehör till Beach Party är en hawaiikrans, som kan bäras runt halsen eller i håret. Dessa är färgglada och glada och kan ge en känsla av tropisk atmosfär. För de som vill ta sin Beach Party-upplevelse till nästa nivå kan man välja att klä ut sig som en Baywatch-livräddare eller en stingrocka. Det finns många roliga dräkter och tillbehör som kan användas för att skapa den ultimata Beach Party-looken.

För de som vill ha lite extra skratt och humor på festen, kan man välja att klä ut sig som en tjock turist. Vi har en färdig dräkt för detta men du kan även skaffa den perfekta Sun Trip-känslan med solhatt och komplettera outfiten med en hawaiiskjorta, shorts och solglasögon. Det är en enkel och kul kostym som passar perfekt för Beach Party-temat.

Oavsett vilken typ av kostym man väljer, är det viktigt att ha kul och känna sig bekväm i sin outfit. På Buttericks finns det många olika alternativ att välja mellan, så det är enkelt att hitta något som passar ens personliga stil och smak. 

Att spinna vidare på strand-temat är lätt och du kan komma som öken-prins eller prinsessa för att låta stranden vara din öken. Det är även roligt att klä ut sig till något djur som ofta finns i ökenlandskap eller varför inte vara en sjöjungfru direkt från havet. 

Vi hoppas våran kategori med temafesten Beach Party ska inspirera eran fest till max.

Filter
Produkter 1-60 av 246
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 246
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord