Meny
... Varukorg

Piratfest

En pirat behöver hatt, svärd och ögonlapp för att bli en fullfjädrad pirat över de sju haven så lyssna upp era landkrabbor! Här hittar ni pirathattar, piratkläder och diverse piratsvärd, accessoarer och piratdekorationer för att göra eran fest för en pirat till den bästa maskeradfesten ni haft.

Kläder för både barn och vuxna pirater!

Här på Butterick's hittar du piratkostymer för både unga och vuxna som vill vara pirat, gå igenom vårat breda sortiment av piratdräkter i färger och storlekar. Det finns något för alla. 

För den som klarar sig med en accessoar eller vill komplettera sin piratdräkt rekommenderar vi våra pirathattar som finns i flera varianter och ögonlappar till de bästa av pirater.

Ett piratsvärd i sidan är ett måste för varje pirat och sjörövare som vill ta över en vässla på de sju världshaven och både manliga och kvinnliga sjörövare kan tillsammans med sin piratkrok och piratklut vara redo för alla svärdfighter mellan pirater och rövare. 

En pirat utan att ha lite smutsiga tänder är ingen pirat som varit med om att leta skattkistor, så köp lite tandsvärta och måla om tänderna så ser de både slitna och som att du har glugg bland tänderna. Du kan även köpa färdiga pirattänder som du bara sätter in och vips du har färtiga tänder direkt.

Dekorera piratfesten med piratflaggor, girlanger och dödskallar för en perfekt piratfest på maskeraden, ju mer jolly rogers dödskalleflaggor och dödskalle-dekorationer du har ju bättre för festen, bjud på mat från havet likt en äkta pirat-kost, glöm inte att bjuda på rom för de vuxna.

Hissa segel, det är dags för piraterna att ta över.

Filter
Produkter 1-60 av 92
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 92
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord