Meny
... Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. Alla barns dag 24 April 2021
Har du några frågor? Kontakta oss

Alla barns dag 24 April 2021

Lördag den 24 april är det dags att fira alla barn. En dag som instiftades 2019 med syfte att hylla leken och dess betydelse för barns utveckling.

Att leka och ha roligt tillsammans genom att klä ut sig och bjuda in till maskerad är ett perfekt sätt att leka med sina barn. Eller låt din barn bjuda kompisar på temafest. Kanske passar bra att ta det där födelsedagskalaset.

Skippa skärmen och låt barnen utforska sagornas värld.

Att klä ut sig och spela teater ger barn ett tillfälle att agera ut sina känslor på ett sunt sätt och att få vara sin favoritkaraktär kan skapa många nya samtal. Låt barnen gå in i en annan roll och återspegla sagor och filmer. Kanske funkar det att lajva charader i trädgården.

Och som vuxen kan det vara minst lika viktigt att få vara någon annan för en stund. Om du inte har testat så kan vi garantera att du kommer att tycka att det är väldigt roligt att klä ut sig.

Inför temadagen krävs planering och det kan vara lika roligt det.

Alla i familjen får välja sin favoritkaraktär och tillsammans är det trevligt att dekorera huset med inslag av alla olika filmer och sagor.

Temadagen funkar lika bra ute som inne och kräver inte så många deltagare.

Fåret Shaun, superhjälte eller skurk?

Vi har många olika dräkter och tillbehör som passar alla i hela familjen, varför inte klä ut sig till fåret Shaun, kanske är pappa ett stort fan av Netflix äventyret Casa de papel och mammas favoritfilm är Shrek samtidigt som barnen går in i medeltiden med prinsessor, drakkrigare och djur från sina animerade äventyrsfilmer.

Klä ut er till de ni vill vara, hitta massor av maseradartiklar här.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord