Meny
... Varukorg

Börja året med knutfest

Festa ut julen med en julgransplundring

Ingen tid för tveksamheter – det nya året är här och det är dags att fira det med en riktig Knutfest! Lämna julen bakom dig på det roligaste möjliga sättet och välkomna allt det nya som väntar. Tjugondag Knut är den perfekta anledningen att samlas och ge julen en sista applåd.

För att ge din Knutfest det där lilla extra, här är några tips från Buttericks:

• Ta på dig en tomteluva: För att verkligen fånga in den sista julkänslan, varför inte dra på dig en tomteluva? Den håller stämningen på topp och julen i hjärtat – ända till slutet.

Ballonger i granen: Innan du tar ner granen, blås upp några ballonger och placera dem strategiskt i grenverket. Inte bara blir det en rolig syn, barnen kommer att älska den interaktiva nedplockningen.

• Smällkarameller och skämtartiklar: Missade ni att dekorera granen med smällkarameller? Ingen fara! Häng upp några sista-minuten skämtartiklar från Buttericks för en extra dos av skratt och överraskningar.

Så dra på dig luvan, blås upp ballongerna och gör dig redo för en fest som garanterat sätter standarden för resten av året. Knutfesten är den nya årets första höjdpunkt, och med Buttericks blir den minnesvärd. När kvällen är över, säg farväl till granen och välkomna alla nya möjligheter som väntar!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord