Meny
... Varukorg

Ballonger & Helium

Vad vore ett kalas eller fest utan ballonger som svävar eller sitter fast i en fin ballongpelare vid entrén?! Det är inget roligt kalas om du skulle fråga oss på Butterick's, därför har vi tagit in några av de bästa ballongerna man kan köpa för pengar, nämligen Sempertex-ballonger. Deras kvalitet och hållbarhet är bäst på marknaden så vi kan garantera att du blir nöjd av att köpa ballongerna av oss, 100% naturligt latex.

När det är dags för ett barnkalas så är billiga ballonger från Buttericks det den bästa dekorationen du kan ha köp vårat 100-pack och blås upp hundratals och fäst dem direkt på väggen genom att gnugga dem mot ditt huvud eller fäst de i fina ballongarrangemang som gigantiska bågar eller skapa en fin ballongvägg enkelt med gummiballonger.

Vi har partyballonger i flerpack där det är olika färger blandat eller så köper du paketen med 1 färg i varje förpackning. 

Det finns många saker som är bra med en ballong:

  1. De är billiga och enkel dekoration. Ballonger är ett billigt och enkelt sätt att skapa en festlig och färgglad atmosfär på ett evenemang eller en fest.

  2. De är flexibla. En ballong kan användas på många olika sätt, som dekoration, lek och spel där man försöker poppa dem med en nål eller som en del av en konstnärlig installation.

  3. De är roliga. Alla har någon gång stått och sparkat eller försökt hålla en ballong i luften så länge som möjligt.

  4. De är enkel att använda. Förutom att fylla dem med helium, är det inte svårt att använda ballonger som dekoration bara med luft i.

Köp till helium i behållare som vi har i flera olika storlekar så kan du snabbt skapa ballongbuketter i alla möjliga färger och med olika antal ballonger kan du snabbt skapa ett helt fyllt tak, det är något speciellt med svävande heliumballonger. Fyll upp hjärtballong på alla hjärtans dag med formade hjärtan.

Dags för födelsedagskalas? Blås upp roliga ballonger med prickar, djur eller andra fantastiska mönster eller håll det simpelt med guld eller silver.

Vi har verkligen ett stort utbud av latexballonger till kalas, fest och party - Köp ballongerna till din temafest på Butterick's.

Filter
Produkter 1-60 av 546
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 546
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord