Meny
... Varukorg

Dags för festivalsommar 2024

Tips till sommarens hetaste festivaler

Festivalsäsongen är här! Här kommer några måsten till årets musikfester och vad du behöver packa.

Oavsett om du är på väg till Lollapalooza eller Bayside Festival i Helsingborg, säkerställ att du är förberedd och har koll på vad som behövs för sommarens festligheter och musikupplevelser.

Solglasögon, hatt och glitter är tre måsten och självklara föremålen att bocka av från din festivalpacklista - men det finns också andra artiklar som du kan komma att ha nytta av. Solkräm, kraftfull telefonladdare och första hjälpen-kit.

Alla festivaler kräver sin magväska och den får du helt enkelt inte glömma att packa med. Magväskan är perfekt för att förvara extra glitter i.

På tal om glitter. Glitter är ett måste för sommarens fester. Vårt mentra är att du ska glittra från topp till tå.

Att packa ner en eller två hattar hör också sommarfestivaler till och här kommer några av våra favoriter. Ståhatt, cowboyhatt och roliga hattar skapar den rätta festivalkänslan samtidigt är det bra att bära hatt då du snabbt hittar dina vänner i publikhavet.

En bubblare är peruker. Wigs is the new fashion! Att bära peruk är perfekt för dig som vill experimentera med snitt och färg utan att behöva gå till frisören. Att packa ner en peruk till festivalen är ett billigt sätt för att snabbt kunna byta utseende och stil på ett ögonblick. 

Under festivalsommaren är det en härlig tid fylld med musik, dans och glädje. Tyvärr kan vädret ibland spela oss ett spratt och skapa utmaningar. Men oroa dig inte! Butterick's har lösningen för att hålla dig torr och redo för festen. Våran praktiska regnponcho är smidig att ha med i fickan, redo att användas när regnmolnen dyker upp. Att bära med sig ett paraply är smidigt oavsett om det regnar eller skiner sol, i vandrande skugga kan du fortsätta njuta av festivalsommaren med stil och bekymmersfritt.

Självklart kan du hitta mer inspiration i våra kategorier festival, Beach party eller sommarfest!

  

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord