Meny
... Varukorg

En skojigare påsk!

Tips för ett roligare påskfirande

En roligare påsk börjar här!   

Påsken är en rörig högtid. Den infaller på olika datum, allt mellan slutat av mars och slutet på april. I år är påsken i slutet av mars. Högtiden firas idag både utifrån kristen traditionen och gammal folktro. Häxor på väg till blåkulla har inget att göra med Jesus lidande på korset. Vi äter ägg, klär ut oss till påskkärringar och tigger godis. På långfredagen krävs eftertanke och vi påminns om Jesu Kristus. På lördagen hoppas vi att påskharen har gömt påskägg på tomten och har vi tur får alla vuxna en äggtoddy.

En rolig aktivitet är äggjakten. Att få ett påskägg hör påsken till och det är extra roligt att låta påskharen gömma ägg ute för att öka spänningen. Håll hela familjen underhållna genom att ge dem den ultimata äggjakten ute i trädgården eller på innegården. 

Med våra smidiga cut-outs (som ni hittar i äggjakt blogginlägget här) kan ni dekorera en äggjakt för de allra minsta och lägger du en skämtartikel i ägget blir det roligare innehåll som räcker längre än en godiskola.

 

Här kommer tips på roliga skämtsaker:

  • Fejksnö
    Mars och april är två riktigt märkliga månader. Det kan vara vår i luften ena dagen och snöfall den andra. Inför 1 april är det vanligt att skoja om vädret. Fejksnö passar då perfekt för ett prank. Ingen kommer att gå på att det har snöat in.
  • Bluffägg
    Ingen påsk utan bluffägget. Hysteriskt roligt till en högtid där ägget har fokus. Vi lovar, det kommer inte att kläckas. Släng det i marken och ägget studsar i väg.
  • Svarta repor
    Det här skämtet är hysteriskt roligt. Klistermärken som ser ut som repor kan lura vem som helst och den du lurar kommer att få ett bryt. Vi lovar. Fungerar på både dörrar, väggar och lackerade ytor.
  • Klibbiga handen
    Klassiska klibbiga handen svingar du roligt runt och försöker plocka upp saker. Vem klarar av att hålla en ballong flygandes genom att svinga med sin klibbiga hand bäst?! 

Skämt-tips

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord