Meny
... Varukorg

Skapa en rolig äggjakt med våra cut-outs

Fixa äggjakten till hela familjen med påskägg och dekorera upp med roliga cut-outs.

Påsken närmar sig med stormsteg och det är dags att börja planera för roliga aktiviteter. En av de mest klassiska aktiviteterna är äggjakt, och vad vore väl roligare än att klä ut sig till påskhare och hålla i den ultimata äggjakten!

Med Buttericks cut-outs kan du skapa en riktigt rolig bana för äggjakten. De färgglada cut-outs kommer med roliga pilar som pekar i olika riktningar, så att du kan skapa en bana som tar dig runt hela trädgården eller gården. Ladda ner här!

Börja med att skriva ut cut-outs på färgglatt papper. Klipp sedan ut pilar och andra former och placera dem strategiskt runt om i trädgården eller gården. Du kan använda dem för att peka på var påskäggen finns gömda eller bara för att skapa en rolig och intressant bana.

När du har skapat banan är det dags att klä ut sig till påskhare. Här på Buttericks.se har vi massor av olika kostymer och tillbehör som passar perfekt till äggjakten. Varför inte prova på en mjuk och mysig harekostym eller en söt påskhatt?

När allt är klart är det dags att börja leta efter påskäggen. Följ pilarna runt om i trädgården och se var de leder dig, varje gång du hittar ett påskägg, lägg det i din korg och fortsätt sedan leta tills du har hittat alla.

Med Buttericks cut-outs och lite fantasi kan du skapa den ultimata äggjakten och hålla hela familjen underhållen i påsk. Så varför inte prova på det här året och skapa en rolig och minnesvärd upplevelse för alla?

Glöm inte att fylla dina påskägg med godis och roliga saker, läs vårat blogginlägg om vad du kan lägga i påskägget för en roligare påsk här. 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord