Meny
... Varukorg

Filmkaraktärer på halloween

Matcha stilen från din favoritfilm

Hösten är här och det finns bara en händelse i kalendern som vi tänker på just nu och det är vår favorithögtid halloween!

Nu är det dags att komma in i halloweenfeeling och börja planera maskeraddräkt och look. Saknar du inspiration för årets halloweenfester? Lugn. Vi har satt ihop en lista med halloweendräkter inspirerade av läskiga och skrämmande filmer. Och det är inte bara inom fashion som 90-talet trendar. Vi har några riktiga klassiker från 90-talet med på listan.  

Chucky - Hela famiiljen kan komma som den onda dockan från Chucky! De officiella Good Guys kläderna ger dig stilen och med collodium kan du få till det perfekta såret.

The Nun - En alltid populär dräkt. Nunna. Med den nya läskiga nunnan från Conjuring filmerna kan du få till en totalt ryslig look. Vill du vara snäll, kör den vanliga klassiska nunnan med kors.

Familjen Addams - Dessa gotiska och den besynnerliga familjen Addams har alltid en plats på halloweenfesten. 

Det - Det är svårt att göra en lista på dräkter inspirerade från kända filmer och inte ta med Pennywise. Vi kan helt enkelt inte få nog av den kusliga clownen med röd ballong.

Scream - Scream eller Ghostface som faktiskt karaktären heter. Ingen halloween utan denna populära mask. 

Freddy vs Jason - Vilken sida stog du på när dessa två giganter möttes i filmen Freddy vs Jason? Klä ut dig till din favoritkaraktär från skräckfilmen.

Zombieland - Ingen halloween utan zombies. Inspireras av denna skräck-komedi och förvandla dig till en köttätande zombie. Här kan välja brett bland dräkter, det är makeup, latex och blod som ger dig det rätta utseendet. Har du bråttom hittar du färdiga zombiedräkter här.  

Superhjältar - Ingen fara, alla behöver inte vara läskiga på halloween, vissa vill bara rädda världen med!

Anti-hjältar - Några Deadpools där ute? Eller varför inte komma som Harley Quinn. Dessa halvonda hjältarna har ett hjärta långt där inne men skapar nästan alltid mer kaos.

Superskurkar - Vissa skurkar är smartare än andra, är du jokern som spelar ett spratt med alla du möter eller vill du förinta planeter som Darth Vader?

Barbie - Pink is the new black! Läs vårat blogginlägg om att gå ALL-IN-Barbie i halloween 2023.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord