Meny
... Varukorg

Filmkaraktärer på halloween

Matcha stilen från din favoritfilm

Hösten är här och det finns bara en händelse i kalendern som vi tänker på just nu och det är vår favorithögtid halloween!

Nu är det dags att komma in i halloweenfeeling och börja planera maskeraddräkt och look. Saknar du inspiration för årets halloweenfester? Lugn. Vi har satt ihop en lista med halloweendräkter inspirerade av läskiga och skrämmande filmer. Och det är inte bara inom fashion som 90-talet trendar. Vi har några riktiga klassiker från 90-talet med på listan.  

Familjen Addams

Dessa gotiska och den besynnerliga familjen Addams har alltid en plats på halloweenfesten. Här har du många utseenden att välja mellan. Den vandrande handen, Thing, kan bli en utmaning.

Chucky

Den onda dockan är tillbaka och med de ikoniska blåa hängselbyxorna och yviga orangea hår lovar vi att du kommer skrämma många. Kolla in våra Chucky-dräkter för män och kvinnor. Dags att leka!

The Nun

En alltid populär dräkt. Nunna. Lägg till en läskig sminkning och fejkblod så har du en filmkaraktär som kommer att skämma skiten av andra gäster.

Det

Det är svårt att göra en lista på dräkter inspirerade från kända filmer och inte ta med Pennywise. Vi kan helt enkelt inte få nog av den kusliga clownen med röd ballong. Kolla in våra clowndräkter för vuxna och barn och skapa din egen legendariska IT. Vi har allt från smink, masker och dräkter.  

Zombieland

Ingen halloween utan zombies. Inspireras av denna skräck-komedi och förvandla dig till en köttätande zombie. Här kan välja brett bland dräkter, det är makeup, latex och blod som ger dig det rätta utseendet. Har du bråttom hittar du färdiga zombiedräkter här.  

Scream

Vi har sparat det bästa till sist. Scream eller Ghostface som faktiskt karaktären heter. Ingen halloween utan denna populära mask. Köp licensmas, blodig kniv och mantel här.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord