Meny
... Varukorg

Halloween

Halloweenfesten är årets roligaste maskeradfest. Läskigt roligt att klä ut sig i skrämmande kläder och dräkter, ansiktsmasker och peruker från Butterick's! Populära klassiska karaktärer är häxa, zombie, vampyrer och spöken.

 

Halloween är en maskeradfest

Halloween låter alla att klä ut sig till det dom vill, vi har ett oerhört brett utbud av dräkter för alla både barn och vuxna. Vill hela familjen gå tillsammans som skelett så finns alla storlekar av dräkter hos oss. Vi har spökdräkter, vampyrdräkter och massor av olika klänningar och tillbehör så oavsett vilken karaktär eller vålnad du vill vara så hittar du något hos oss.

 

Vi har officiella dräkterna!

Hos Butterick's hittar du de officiella licenserna från många olika filmer och serier. Klä ut dig till clownen Pennywise eller serien La Casa de Papel! Andra exempel är Ghostbusters, scream och Kill Bill. Vi har dräkterna spana in varumärken här

Fixa halloweensminkningen med latex och mängder med blod. Vi har blod för alla olika sår och effekter. Ögonblod och blodkapslar att bita i. Färgade linser är perfekta till alla sorters maskerader och är pricken över i:et på halloweenoutfiten.

 

Dekorera hus och trädgård för Halloween

Dekorera upp halloween med spindelväv draget över fönster och bord med spindlar i alla färger, storlekar och varianter. I taket hänger du lätt upp girlanger med fladdermöss, pumpor och props som skelett och pumpor runt om i hemmet för en total känsla av halloween.

Sätt ut gravstenar vid entrén och servera välkomstdrinken i ett dödskalleglas. Häng upp spindlar, fladdermöss och spöken för en kuslig effekt.

 

När firas Halloween 2023?

Halloween 2023 firas den 31 oktober så se till att fylla på skämt- och godislagret när kvarterets alla utklädda ungar knackar på dörren. Bus eller godis? Självklart, bus varje gång!

Många passar på att fira högtiden på antingen helgen innan eller efter 31 oktober de dagarn som halloween hamnar på en veckodag.

 

Happy Halloween!

Filter
Produkter 1-60 av 1751
Föregående Nästa
Filter
Filter
Produkter 1-60 av 1751
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord