Meny
... Varukorg

Ballongvikter

Välkommen till Buttericks ballongvikter, där funktionalitet möter festlig design! När du planerar en händelse med ballonger är det viktigt att de stannar där du vill ha dem, och med vårt breda sortiment av ballongvikter kan du vara säker på att de gör just det, samtidigt som de ser fantastiska ut.

Utforska våra folietäckta konformade vikter som finns tillgängliga i ett kalejdoskop av färger, perfekta för att matcha eller kontrastera med dina ballonger. Deras skimrande yta tillför ett elegant inslag till varje festmiljö, vilket gör att dina ballongdekorationer verkligen sticker ut.

För den som söker något lite annorlunda har vi våra lysande färgade stjärnvikter, som fungerar som små konstverk i sig. De är perfekta för temafester, födelsedagar eller någon fest där du vill ha det lilla extra.

Och för de särskilda tillfällena, titta in på våra specialformade ballongvikter. Från nappflaskor, perfekta för att fira den kommande bebisen, till champagneflaskor för en glittrande nyårsfest eller jubileum – vi har precis vad du behöver för att komplettera din festdekoration.

Så, oavsett din feststil eller tema, bläddra igenom vår kollektion och upptäck den perfekta ballongvikten som både håller dina ballonger på plats och tillför en glimt av glädje till din festdekoration.

Filter
22 produkter
Filter
22 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord