Meny
... Varukorg

Jobba hos oss

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?

Butterick’s Leco är ett företag som säljer allt du behöver för en fest såsom ballonger och dekorationsartiklar samt maskeraddräkter och maskeradtillbehör. Vi har en grossistverksamhet som säljer roliga saker till varuhus, leksaks- och presenthandel. 

Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt familjeföretag med centrala butiker i Stockholm, Täby, Solna, Göteborg, Jönköping, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vårat huvudkontor och lager ligger i Simlångsdalen. 

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till individen. Vi söker medarbetare som tycker om att ha roligt och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster.

PRAKTIK/LIA Om tajmingen är rätt är vi även positiva till att ta in drivna praoelever/studenter. Praktiken bör vara inom något specifikt område (Marknadsföring, webb, inköp, e-handel etc) och sträcka sig minst över 2 månaders tid. Mejla [email protected] för frågor rörande detta.

 

Spontanansökan
vi anställer sällan på spontanansökningar men det händer, lämna gärna ett CV i våra butiker, är tillfället rätt så kanske du är den vi just då söker.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord