Meny
... Varukorg
 1. Start
 2. Jobba hos oss
Har du några frågor? Kontakta oss

Jobba hos oss

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?

Butterick’s Leco är ett företag som säljer allt du behöver för en fest såsom ballonger och dekorationsartiklar samt maskeraddräkter och maskeradtillbehör. Vi har en grossistverksamhet som säljer roliga saker till varuhus, leksaks- och presenthandel. 

Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt familjeföretag med centrala butiker i Stockholm, Täby, Göteborg, Jönköping, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vårat huvudkontor och lager ligger i Simlångsdalen. 

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till individen. Vi söker medarbetare som tycker om att ha roligt och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster.

Butterick’s Leco söker en kundserviceansvarig

Butterick’s Leco är Sveriges roligaste detaljhandelsbolag och har varit festspecialist sedan 1903. Vi är en detaljist och grossist inom present, maskerad, fest och skämtartiklar. Rollen vi söker ansvarar över kundkontakten inom vår B2C- och B2B-verksamhet. Vi söker dig som brinner för service och försäljning och som vill bygga grunden för en spännande framtid tillsammans med oss. Vi letar efter dig som är en god kommunikatör, gillar att arbeta i ett högt tempo och med många bollar i luften. Du tycker om att ta ansvar och hittar lösningar där andra ser problem. Du är engagerad, positiv och drivs av att leverera god service. Kundservice i världsklass helt enkelt.

 

Arbetsuppgifter
Vi vill möta våra kunder där de finns och när de vill. Som ansvarig för vår kundservice kommer du att ha en väldigt bred och rolig roll. I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot inkommande samtal och mejl, identifiera nya affärsmöjligheter och hjälpa och stötta våra kunder för att ge dem den bästa möjliga upplevelsen. Du arbetar nära butiksorganisationen och våra utesäljare.

 

Vem är du?

 • Att leverera kundservice i världsklass är en självklarhet
 • Resultat- och lösningsorienterad
 • Självgående och van vid att leverera mot deadlines
 • Har förmåga att etablera och utveckla relationer
 • Tar ansvar och har en god administrativ förmåga
 • Trivs i en miljö med högt förändringstempo där kunden står i fokus

 

Vidare så är du en lagspelare som vill göra riktigt bra och roliga saker tillsammans med oss. I vår bransch är det viktigt att ha nära till skratt och en god inställning. Bra kundmötande och serviceanda är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personkemi och inställning.

Kvalifikationer

 • Relevant utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet, gärna erfarenhet av en position inom en kundservice, gärna från callcenter eller e-handelsbolag
 • En förmåga att omvandla målsättningar till konkreta actions
 • Är självgående och analytisk
 • Mycket goda datorkunskaper inom affärs- och kundsystem
 • God förmåga att skriva och komponera säljande marknadsmaterial

 

Tjänsten är en tillsvidare med start omgående och med placering på vårt kontor i Simlångsdalen, Halmstad. Du rapporterar direkt till marknads- och affärsutvecklingschefen. Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdagen är den 1 augusti.  Ansökan och övriga frågor om tjänsten skickar du till (stina.petrini@buttericks.se).

 

PRAKTIK/LIA Om tajmingen är rätt är vi även positiva till att ta in drivna praoelever/studenter. Praktiken bör vara inom något specifikt område (Marknadsföring, webb, inköp, e-handel etc) och sträcka sig minst över 2 månaders tid. Mejla stina.petrini@buttericks.se för frågor rörande detta.

 

Spontanansökan
vi anställer sällan på spontanansökningar men det händer, lämna gärna ett CV i våra butiker, är tillfället rätt så kanske du är den vi just då söker.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord