• Inspiration
  • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn

Beställ nu så skickar vi om

00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Köpvillkor

På buttericks.se är det enkelt och säkert att handla online! Din leverans skickas spårbart via Schenker inom 1-2 arbetsdagar och du har alltid 30 dagars öppet köp när du handlar hos oss. Här nedan kan du läsa våra fullständiga köpvillkor. Några frågor? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig på momangen!

BESÖKSADRESS
Butterick’s Leco AB
Sune Sågares Väg 4
313 96 Simlångsdalen

Tfn: 035-160 350
E-post: kundservice@buttericks.se
Org.nr: 556132-6835

RETUR & REKLAMATION

Ångerrätt
Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera eventuell funktion och finish på produkten. För utnyttjande av ångerrätten så har du 30 dagar på dig att anmäla din returanmälan via kundtjänst och därefter skall varan returneras inom 14 dagar från anmälningsdatum. Returnerad produkt ska vara oanvänd och i sin originalförpackning.

Vid byte:
Kontakta kundtjänst för en returetikett och gör sedan en ny beställning på buttericks.se på den nya storleken/produkten. Du har rätt storlek hos dig inom 1-2 arbetsdagar.

För att kunna hantera din retur kontakta vår kundtjänst på 035-160 350 alternativt kundservice@buttericks.se så hjälper vi dig med din retur.

Vid retur så bör produkterna packas ordentligt i en oskadad originalförpackning samt originalemballage. Notera att originalförpackningen ej bör användas som ytterkartong i och med att produkten kan skadas och du kan få ett värdeminskningsavdrag. Packa dina varor extra noggrant så att de inte skadas under färden. Returer av peruker med bruten plombering och öppnade sminkförpackningar godkännes ej, av hygieniska skäl. Vänligen observera att ångerrätt ej gäller specialbeställda varor.

Värdeminskningsavdrag
Vi förbehåller oss rätten att vid en eventuell retur av vara att göra ett värdeminskningsavdrag om varans skick har förändrats i sådan utsträckning att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra ett avdrag på försäljningspriset.

Återbetalning
Återbetalning sker inom 14 dagar efter det att vi har mottagit meddelande om att du nyttjar din ångerrätt. Vi förbehåller oss dock möjligheten att invänta bevis om att returen är avsänd till oss alternativt när vi har mottagit returen. Då sker en utbetalning som kan ta 1-5 bankdagar. Återbetalningen sker också med samma betalsätt som ursprungligen har använts.

Reklamation
Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till oss på  kundservice@buttericks.se. Tänk på att bifoga bilder på skadan, för att vi lättare och snabbare hantera ditt ärende.

Reklamationsrätt
Butterick’s Leco AB tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits. Vid ett reklamationsärende rekommenderar vi att du kontaktar vår Kundtjänst för snabbare hantering som sedan vidare hjälper dig med förfarandet. Du kommer då bli ombedd att tillhandahålla bildbevis via mail på felaktigheten/den defekt vara där felet tydligt framgår. Vid beviljad reklamation skickas en förbetald returfraktsedel ut till dig av kundtjänst. När vi mottagit den reklamerade varan undersöks felet och därefter skickas en ny vara till dig.

Vid en reklamation så ska felet anmälas snarast eller så snart felet har upptäckts. Anmälan om fel i varan inom två (2) månader anses alltid inom skälig tid och vi står givetvis för returportot.

Vid en eventuell tvist hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden.


BETALNING & LEVERANS

När du har gjort din beställning skickar vi en fullständig bekräftelse, ett kvitto, till din e-postadress. Alla ordrar skickas via logistikföretaget Schenker och leveranstiden är 1-2 arbetsdagar. Hämta ut ditt paket inom 14 dagar annars tillkommer en avgift på 279:-. Kontakta vår kundtjänst om beställningen behöver ligga kvar i mer än 14 dagar så fixar vi det!


Betalning


Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på internet. Genom att fylla i några enkla uppgifter identifierar du dig och du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst. Betalningssätten som erbjuds är faktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direkt. 

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

PRISER & MOMS

Priset på beställningsdagen gäller alltid. Svensk moms (25% eller 12%) ingår i alla våra priser. Du får alltid momsen specificerad på din följesedel som medföljer vid leverans.

FAKTURA FÖR FÖRETAG

Ska du handla till företaget och vill ha det på faktura? Välj då "handla som företag" när du befinner dig i kassan, en expeditionsavgift på 49 kr tillkommer.

En faktura skickas ut separat med eventuell referens och annan nödvändig betalningsinformation som du angivit i kassan.
Alla företag har 30 dagars kredittid.Tveka inte att kontakta vår kundtjänst på 035-160 350 eller kundservice@buttericks.se