Meny
... Varukorg

Festartiklar

Festen börjar på Butterick's! Och vilken fest det kan bli med massor av festartiklar till alla möjliga sorters fester. Vi har girlanger i alla sorters färger och med tryck för alla sorters barnkalas och militärtema för de äldre.

Vill du duka upp med festartiklar som stora collegemuggar för att kunna spela beerpong eller vill du ha vita mindre pappersmuggar för att duka upp till bröllop? Vi har allt för att dekorera och duka upp till alla sorters fester och högtider. Sätt ut svenska bordsflaggor och midsommarstänger när det närmar sig sommaren och häng upp hawaii-inspirerande sommargirlanger.

Vi har flaggor att dekorera med för när det nalkas schlagerfest och när det är nationaldag i nästan alla länder, pappersflaggor och tygflaggor för Norgefest och girlanger och stora flaggor till Sverige.

Skapa fantastik stämning med festartiklar på festen med ballonger! Ballonger går alltid hem på varje fest, vi har både Helium för att få ballonger att flyga och ett jättebrett sortiment av folieballonger / heliumballonger som håller helium länge och kan flyga i nästan 7 dagar och helt vanliga latexballonger / gummiballonger som håller helium kortare men samtidigt går att göra fantastiska ballongbuketter och ballongpelare med.

Oavsett vilken färg du ska ha din fest i och hur stort party du ska ha på din födelsedag så har vi festartiklarna. Ballongerna, dekorationen, konfettin, Pinata Ja alla festartiklar som du behöver för att göra en helt fantastisk fest.

Så slå på stort och gör ditt kalas till det bästa kalaset dina vänner varit på med hjälp av härliga festartiklar. Blås i blåstutor / blåsormar och häng upp banderoller med festens tema och sätt cocktailflaggor och tomtebloss i maten. Det är dags för fest, då snålar man inte med festdekorationer.

Filter
Produkter 1-60 av 1532
Föregående Nästa
Filter
Filter
Produkter 1-60 av 1532
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord