Meny
... Varukorg

Heliumballonger

Folieballonger även kallat heliumballonger i folkmun är en ballong specialiserad för att hålla inne ballonggas, helium.

Vi har ett brett utbud av heliumballonger / folieballonger i många olika utseenden, allt från stora airwalkers foliefigurer i form av Elsa från frost, Ariel och my little pony. 

Blås upp ballongarrangemang med fina runda latexballonger i guld, silver eller någon av våra andra färger för att skapa fina ballongbuketter med heliumfyllda latexballonger. Latexballonger har en kortare livslängd med helium och svävar oftast 6-8 timmar, med ballonggel eller hi-float i ballongen kan man få en livstid på ett dygn.

Här kan du matcha färgerna av ballongerna i olika former, stjärnor, cirklar, hjärtan och diamantform.
Dags för kalas? Varför inte ta en heliumballong som sjunger ”ja må du leva” när du knuffar till den lite lätt, en ständig stämningshöjare på barnkalasen.

Fira flaggans dag med en folieballong som ser ut som sveriges flagga, eller kanske den røde og hvide danska flaggan.

Heliumballonger håller extra länge och kan oftast hålla i flera dagar uppblåsta innan de börjar dra ihop sig, deras låga vikt gör att heliumet har ännu lättare att lyfta ballongerna.

En folieballongs livslängd uppskattas till mellan 3-7 dagar med helium och ännu längre om de fylls med vanlig luft. 

Dock är ballongen känslig för temperaturförändingar så vi rekommenderar alltid att fylla ballongen i samma rum som den ska vara. Att ha ballongen i en bil på sommaren gör att heliumet expanderar och gör att heliumet tappar sin lyftkraft snabbare.

Köp hem ballonger i form av hjärtan, stjärnor och runda prickar för att skapa fantastisk stämning där hemma, blås upp happy birthday ballonger i massor av storlekar och färger. Säg grattis med en födelsedagsballong.

Vi fyller upp ballonger med helium i alla våra fysiska butiker.
Latexballong (upp till 30 cm) 40 kr 
40-69cm ballong 70 kr
70-87 cm ballong 90 kr
88 cm och större 120 kr

Filter
Produkter 1-60 av 431
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 431
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord