Meny
... Varukorg

Latexballonger

Ballonger i 100 % naturlig latex. Här hittar du ett brett sortiment av latex-ballonger i många härliga färger och motiv. Visste du att Butterick’s ballonger är tillverkade av 100 % naturlig latex. Latex är ett naturmaterial som utvinns av växtsaften från gummiträd. Bra va!

Ballonger finns på lösvikt och i förpackningar. Ballonger passar till alla tillfällen. Fest, kalas, bröllop och Alla hjärtans dag. Latexballongen kan fyllas med helium eller luft. Ja, naturligtvis kan du även fylla dem med vatten också.

Skapa fina ballongbuketter med ballonger uppfylda med helium, de kan sväva och skapar fantastiska ballongpelare när du knyter fast dem med varandra. 

Vi har ballonger i alla färger, guld ballonger vid nyår eller i en entré till ett kalas ger en direkt wow känsla när gästerna kommer. Dekorera upp en helvägg med rosa gummiballonger, eller varför inte blå och gula ballonger vid midsommar och svenska landskapskamper.

Väntar du barn, gör som många andra på Instagram och avslöja barnets kön med en jätteballong fylld med konfetti.

Bjud in till härliga tema-fester eller barnkalas på ett ämna och dekorera med latexballonger med Super Mario eller lama.

Bland fritt mellan pastellfärger, neon, metallic eller satin. Ballonger fixar en snygg inramning och glöm inte att allt kan sägas med en ballong.

Många använder fortfarande uttrycket gummiballong för latexballong.

Filter
Produkter 1-60 av 151
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 151
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord